Vasavägen 72B / Rotebro / Sollentuna

Modernt renoverad lägenhet med egen entré

Boarea
76 kvm
Avgift
3 991 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vasavägen såldes av oss 2019-03-13. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Vasavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotebro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna modernt renoverade lägenhet som är helt i nyskick! Lägenheten har egen ingång vilket gör att man får radhuskänsla. Man kommer in i hallen och har sedan en helt ny trapp i ek upp till själva lägenheten. Balkongen är inglasad och har ett fint västerläge. Badrummet är helkaklat 2019 med ny tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar med några fondväggar. Mellan köket och vardagsrummet är det öppen planlösning, vilket gör lägenheten ljus och trevlig. Köket är nytt från 2019, med spishäll med induktion. Ytterdörren, balkongdörren samt alla fönster är nya. Ny el med ny elcentral och jordfelsbrytare 2019. Till lägenheten hör två förråd. Här bor du med gångavstånd till pendeltåg mataffär, apotek mm. Flera skolor och förskolor finns i närområdet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration