Lantgårdsvägen 101

Lantgårdsvägen 101

Slutpris

2 995 000 kr


Viby— Sollentuna

Lantgårdsvägen 101


Slutpris
2 995 000 kr

Viby— Sollentuna

Gavelläge och två uteplatser

Ljust och smakfullt inrett bostadsrättsradhus med gavelläge och två uteplatser. Köket är rymligt och har fint ljusinsläpp via fönster mot uteplatsen på framsidan. Badrummet har kaklade väggar och fönster samt tvättmaskin och torktumlare installerade. Vardagsrummet har delats av så att man har fått ett extra sovrum. Det är gott om utrymme för förvaring, dels finns en klädkammare, dels ett väldigt rymligt och varmbonat uteförråd vid entrén. Man har dessutom del i ett separat uteförråd vid parkeringsplatserna. Uteplatserna har trädäck och på framsidan kan du njuta av solen till sent på kvällen.

Det ingår två parkeringsplatser i avgiften, varav den ena är under tak och har eluttag för motorvärmare. Det finns möjlighet att installera laddbox om man önskar.

I föreningen finns gemensamma tvättstugor och grovsoprum. Föreningen har även en fotbollsplan och kolonilotter att nyttja.

Viby är ett mycket populärt och omtyckt område, inte minst för barnfamiljer. Tre skolor samt flertalet förskolor ligger på nära gångavstånd. Närmsta förskola (Lantgården Friluftsförskola) ligger precis i området. Till skolorna kan du ta dig tryggt via gång- och cykelvägar, så du behöver inte korsa någon bilväg. Naturreservatet Järvafältet ligger bara några minuter bort och där finns fina promenad- och cykelvägar, grillplatser mm. I närheten har du också motionsspår och utegym. I Viby finns också fotbollsplan, ridskola och flertalet fina lekplatser. Badplatser finns både vid sjön Ravalen och vid Norrviken. Vintertid plogas en bana längs Norrvikensjön för härlig skridskoåkning.

Åker du kommunalt är det nära till busshållplatsen (c:a 300 meter). Bussen tar dig till Norrvikens station och därifrån tar det mindre än 20 minuter med pendeltåget in till stan. Vid Norrvikens station finns även ICA Nära, snabbmatställen och restauranger.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 419 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna radhus på Lantgårdsvägen såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Lantgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.