Soldatvägen 51, 1 tr

Soldatvägen 51, 1 tr

Slutpris

2 500 000 kr


Viby— Sollentuna

Soldatvägen 51, 1 tr


Slutpris
2 500 000 kr

Viby— Sollentuna

Fin 4:a i omtyckt villaområde med vackra omgivningar

Välkommen till denna ljusa och fina 4:a som har ett lugnt och fritt läge med naturen som granne. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och balkong i väster mot naturen. Vardagsrummet är ljust och insynsfritt med fönster i två väderstreck. Badrummet är från 2015, helkaklat och med golvvärme och fönster. Köket är renoverat 2008, fullt utrustat och insynsfritt. Sovrummen är ljusa och fina och master bedroom har fönster i två väderstreck. Det finns också en klädkammare som är praktiskt inredd med hyllor och lådor för förvaring.

Till lägenheten hör en parkeringsplats i carport (ingår i avgiften). I samma port finns en gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör också ett källarförråd.

Här bor du i ett lugnt och trevligt villaområde med naturreservatet Järvafältet inpå knuten som erbjuder allt ifrån härliga motionsspår och trevliga rastplatser till flertalet gårdar. Det här är den perfekta bostaden för dig som vill bo i ett lugnt och naturnära område, men samtidigt ha närheten till bra service.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
78.5 kvm
Avgift
6 465 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Soldatvägen såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Soldatvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.