Trubadurvägen 3 / Huvudsta/Västra Skogen / Solna / Nyproduktion

Nyproducerad och yteffektiv Huvudsta/Västra Skogen

Slutpris
2 980 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 600 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2016-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trubadurvägen såldes av oss 2016-11-20. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Trubadurvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huvudsta/Västra Skogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Flytta in i slutet av januari!. Välplanerad och yteffektiv 2:a om 48 kvm med balkong. 1 trappa upp i populära nyproduktionen The Lab. Helt ny lägenhet med trevliga tillval. Föreningen med solterrass med grill, relaxområde med spabad samt gård med utegym och stort garage i 2 plan.. Här har du nära till vatten, skog, stadspuls och service i ett område som bara växer. Shopping i Solna Centrum och Mall of Scandinavia. Enbart några minuter till Fridhemsplan eller T-Centralen. Närmsta tunnelbanestations Västra Skogen ligger bara 400 meter bort och tar er till Centralen på ca 7 minuter. Via trevliga cykelvägar kommer ni in till City/Vasastan på ca 15 minuter. Bostaden säljs på ritning. Juridisk person kan godkännas som köpare. Vänligen kontakta fastighetsmäklaren för mer info, välkomna. För mer info om The Lab gå in på bifogad länk.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration