Sök Meny
Såld

Solna - Huvudsta/Västra Skogen / Trubadurvägen 3

Nyproducerad och yteffektiv Huvudsta/Västra Skogen

Flytta in i slutet av januari!. Välplanerad och yteffektiv 2:a om 48 kvm med balkong. 1 trappa upp i populära nyproduktionen The Lab. Helt ny lägenhet med trevliga tillval. Föreningen med solterrass med grill, relaxområde med spabad samt gård med utegym och stort garage i 2 plan.. Här har du nära till vatten, skog, stadspuls och service i ett område som bara växer. Shopping i Solna Centrum och Mall of Scandinavia. Enbart några minuter till Fridhemsplan eller T-Centralen. Närmsta tunnelbanestations Västra Skogen ligger bara 400 meter bort och tar er till Centralen på ca 7 minuter. Via trevliga cykelvägar kommer ni in till City/Vasastan på ca 15 minuter. Bostaden säljs på ritning. Juridisk person kan godkännas som köpare. Vänligen kontakta fastighetsmäklaren för mer info, välkomna. För mer info om The Lab gå in på bifogad länk.

Sponsrade länkar
Solna / Huvudsta/Västra Skogen
Trubadurvägen 3
Slutpris: 2 980 000 kr
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 600 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2
Såld: 2016-11-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!