Jungfrudansen 33, Vån 4 och 5

Jungfrudansen 33, Vån 4 och 5

Slutpris

7 200 000 kr


Huvudsta— Solna

Jungfrudansen 33, Vån 4 och 5


Slutpris
7 200 000 kr

Huvudsta— Solna

Etagelägenhet med stor balkong och milsvid utsikt och 4-5 sovrum

Varmt välkomna till denna fantastiska etagelägenhet högst upp i huset med gavelläge med imponerande utsikt och helt insynsskyddat läge. På entréplan finns det stora köket i toppskick med goda arbetsytor och fullt maskinellt utrustat. Här finns extra bred induktionshäll, kyl och frys side-by-side, inbyggd varmluftsugn och mikro. Ett kök att trivas i för den matlagningsintresserade. Social planlösning med köksö där det är lätt att umgås. Öppen planlösning mot vardagsrummet med stort burspråk för matplats och goda ytor för soffgrupp. Utgång via dubbeldörrar till den stora balkongen som löper i vinkel runt lägenhetens torn. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats!
Master Bedroom, arbetsrum och ett badrum finns på detta våningsplan. På övre plan finns tre rymliga sovrum och ett badrum. Hela lägenheten har genomgående ekparkett och samtliga materialval är stilrent ljusa.

Förening med god ekonomi och stora dolda kapital i form av hyresrätter och hyresintäkter från lokalerna i attraktivt läge. Garage i huset som nås via hissen där det finns ledig plats. Garaget kostar 400 kr/mån. På gården finns en trevlig lekplats och tillgång till grill, sittplatsen och bärbuskar. Gemensam tvättstuga och ett källarförråd tillhör lägenheten. I avgiften ingår även bredband.

Nyrenoverade Huvudsta Centrum ligger intill med mataffärer, paketutlämning och tunnelbanan som snabbt tar dig in till city. Vackra cykel- och promenadstråk tar dig in till centrala Stockholm längs vattnet där det även finns 4H gård med djur, parklek och utegym. Flera bra förskolor i området och grundskolan ligger kort promenad från bostaden.


Boarea
133 kvm
Avgift
6 289 kr/mån
Rum
6 rum (6-5 sovrum)
Våning
4 och 5 (Hiss finns)
Såld
2021-02-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Jungfrudansen såldes av oss 2021-02-24. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Jungfrudansen.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.