Behållare Behållare

Solna

Referensnummer
465 295
Boarea
75 kvm
Rum
3 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Arenastaden

Runt nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia växer en helt ny stadsdel fram tillika Stockholms nya centrum för evenemang, nöjen och shopping.

Fördelar med området

Restaurangtätt Cykelbanor Hippt Stort nöjesutbud Sport och friluftsliv Tunnelbana Gym Bowling Bio Bussar Barer Motionsspår Butiksgata/köpcentrum

Evenemang och shopping i världsklass

På Friends Arena hålls publikfester för AIK, svenska landslaget och några av världens främsta artister. Och i Nordens största shoppingcentrum – Mall of Scandinavia – erbjuds ett oöverträffat shoppingutbud med flertalet unika butikskoncept och Sveriges enda Imax biograf. På promenadavstånd finns flera barer och restauranger, bland annat Pontus Frithiofs konceptkrog Pocket by Pontus.

Sport och fritid runt hörnet

Området erbjuder inte bara hög aktivitet, utan även en aktiv livsstil. I Arenastaden ligger träningsanläggningarna SATS och Balance, och lite längre bort Solna tenniscenter och Sturebadet Haga med spa- och träningsanläggning. För den som vill promenera eller motionera utomhus är det nära till Råstasjön, Lötsjön, Hagaparken och Brunnsviken samt till Ulriksdals slottspark.

Kommunikationer - 8 minuter till Centralen

Med pendeltåget tar du dig till Odenplan på 4 minuter och Centralen på 8 minuter. Därtill finns tvärbanan mot Sickla och flertalet busslinjer. Närmaste T-bana är Solna Centrum och Näckrosen. Ny tunnelbanelinje (Gula linjen) kommer byggas till Arenastaden med planerad byggstart tidigast 2019. Läs mer här: http://nyatunnelbanan.sll.se/sv/arenastaden-tidplan.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Udden och Kadetten samt skolorna Vittra, Alfa och Råsunda centralskola. För mer information se www.solna.se/forskola-skola. Utöver nöjena i Arenastaden finns det för familjen även i närhet till barnvänliga aktiviteter så som badhuset i Vasalundshallen och flertalet lekparker och idrottsplatser.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren