Charlottenburgsvägen 28

Charlottenburgsvägen 28

Slutpris

3 870 000 kr


Råsunda— Solna

Charlottenburgsvägen 28


Slutpris
3 870 000 kr

Råsunda— Solna

Drömbostad! Högst upp i huset, hörnläge, balkong i väst och skuldfri förening!

Varmt välkommen till en magisk bostad på omtyckta och hemtrevliga Charlottenburgsvägen i Solna, högst upp med insynsskyddat läge! Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp och en välkomnande känsla med bostadens bevarade 40tals-charm men i modern tappning.

I bostadens hall möts du direkt av det nylagda golvet i tidstypisk stil som flödar utan trösklar genom bostadens samtliga rum. Man har valt att öppna upp hallen för att riktigt fyllas av det härliga ljuset som flödar i bostaden. Här finns plats för det möblemang och förvaring som önskas i nisch in till vänster från dörren sett. Rakt fram från hallen kommer du in till bostadens helt fantastiskt välordnade kök som är utrustat med allt du behöver i exklusiva vitvaror och köksmaskiner från Miele. Vardagen här kan skötas med lätthet och elegans då man tänkt till i varje detalj. Arbetshöjd och bänkdjup anpassas till bostadens former. Kika speciellt på bänkskivan som mot fönstret går i exakt linje med den vackra fönsterbrädan och skapar en sömlös känsla mellan kök och vardagsrum.

Ta dig vidare in i det fantastiska vardagsrummet som blir bostadens hjärta med sin sociala planlösning och smakfulla disposition. Här finns plats för ett stort matbord där du kan underhålla många gäster. Det stora fönsterpartiet som löper längs med rummet och ligger i vinkel mot både syd och väst ut mot den härliga balkongen ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp som fångar upp det vackra parkettgolvet. Här finns god plats för en stor soffhörna och härliga filmkvällar eller skönt häng med vänner. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet och en oas på sommartid. Här kan du sitta och njuta av det fria läget mot trädtoppar utanför!

Sovrummet med sitt vackra fönsterparti är beläget med utsikt mot hustak och himmel. Här finns plats för en stor säng och övrigt önskat möblemang som exempelvis skrivbord och arbetsplats. En stilfull garderob, med inbyggd belysning, som även här går i linje med känslan från husets byggår, ger varje dag en lyxig känsla. Här sover du gott! I anslutning hittas badrummet som även detta renoverats med en stilsäker hand. Rummet är helkaklat och välordnat. Med duschhörna, förvaring i kommod med måttanpassad stenskiva och stor spegel, tvättmaskin och handdukstork som håller handdukarna varma för dig, får du en härlig start på dagen!

Föreningen:
Brf Framnäs 8 bildades 1987 och ligger på hemtrevliga Charlottenburgsvägen i Vasalund/Råsunda. Föreningen är mycket omtyckt av medlemmarna och är en av få skuldfria föreningar i Solna. Dessutom erbjuds utöver cykelrum, förråd och tvättstuga, även omtyckta attribut så som hobbyrum för hemmafixaren samt en trevlig altan i trädgården med gemensam grill.


Boarea
51.5 kvm
Avgift
2 982 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Charlottenburgsvägen såldes av oss 2023-03-01. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Charlottenburgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.