Jungfrudansen 5

Jungfrudansen 5

Slutpris

2 450 000 kr


Huvudsta— Solna

Jungfrudansen 5


Slutpris
2 450 000 kr

Huvudsta— Solna

Populär 1,5a i en näst intill obelånad förening, där el, bredband, vatten och värme ingår i avgift!

Direkt innanför dörrarna finner du lägenhetens rymliga hall som har gott om plats för avhägning och förvaring i väggskåp. Fortsätter du rakt fram i lägenheten finner du det rymliga vardagsrummet.
I vardagsrummet får du plats med en stor soffa, en tv-bänk och ett matbord och vidare i vardagsrummet finns en sovalkov med plats för en säng. Till höger i hallen finner du lägenhetens badrum som är utrustat med ett badkar, toalett och en kommod.
Vidare in i lägenheten kommer du till lägenhetens rymliga kök som har ett fint ljusinsläpp från balkongen. Köket är utrustat med en spishäll med fyra plattor, svart kakel ovanför spisen, vita stora köksluckor, diskmaskin och en köksbänk som är mörk och träfärgad vilket ger ett fint möte med de vita köksluckorna. Från köket har du tillgång till den rymliga balkongen där det finns plats för en liten soffa eller några stolar med ett bord. Tack vare att byggnaden ligger i suterräng har du porten på samma våningsplan, men utsikt och balkong högt över marken!

I BRF Jungfrudansen 1 bor du i en förening som innehar 27 hyresrätter och 204 bostadsrätter. Belåningsgraden är endast på 1747kr/kvm och eftersom föreningen löpande ombildar hyresrätter så kommer belåningsgraden kunna sänkas och så småningom betalas av helt. I avgiften ingår även el, något som är mycket ovanligt. Tillsammans med elen har du även värme, bredband samt varm och kallvatten. Föreningen har även installerat solceller på byggnadens tak. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara två minuter till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat välsorterad livsmedelsbutik, gym, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Alldeles nedanför Jungfrudansen ligger Ulvsundaviken, mycket uppskattad för sina fina promenadstråk längs vattnet och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 372 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-07-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Jungfrudansen såldes av oss 2023-07-05. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Jungfrudansen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.