Framnäsbacken 5

Framnäsbacken 5

Slutpris

3 000 000 kr


Skytteholm— Solna

Framnäsbacken 5


Slutpris
3 000 000 kr

Skytteholm— Solna

Varmt välkomna till denna fantastiska tvåa i lugnt naturnära läge, med närhet till kommunikationer!

Belägen i en stambytt förening med låg belåning finner vi en väldisponerad bostad med balkong mot grönska. Med detaljer från byggåret samt ett nyligen genomfört stambyte där badrum totalrenoverades är det bara att flytta in. I vardagsrummet ligger parkett i holländskt mönster, detta kombinerat med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier gör att bostaden upplevs otroligt ljus och luftig. Från vardagsrummet har du även bostadens balkong, där solen lyser från lunch tills dess att den går ner bakom trädtopparna. tack vare grönskan utanför finns heller ingen insyn att tala om. Vidare finner du ett funktionellt kök i grått utförande, utrustat med spis/ugn, goda arbetsytor, kyl/frys samt ypperlig förvaring. Sovrummets fönster vetter mot grönska och har ingen insyn, det finns även ypperlig förvaring installerad i form av platsbyggda garderober. Vidare är badrummet helkaklat och stambytt(2020), med möjlighet att sätta in tvättmaskin.

I Skytteholm bor du nära det bästa som Solna har att erbjuda! Här bor du omgiven av grönska med Skytteholmsparken inom kort gångavstånd, buss nedför gatan och närhet till Solna Centrum med sina utmärkta kommunikationsförbindelser och närhet till Solna Station samt Westfield Mall of Scandinavia. Skytteholm är populärt bland barnfamiljer, med sin närhet till förskolor, skolor och lekparker.

Bostäder som denna kommer sällan ut på marknaden, så missa inte denna unika chans till ett sant drömboende!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 868 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-05-23

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Framnäsbacken såldes av oss 2023-05-23. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Framnäsbacken.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.