Plogvägen 3

Plogvägen 3

Slutpris

4 150 000 kr


Råsunda/ Vasalund— Solna

Plogvägen 3


Slutpris
4 150 000 kr

Råsunda/ Vasalund— Solna

Superlägenhet med solig balkong, bevarade originaldetaljer och komunnikationstätt läge

Via Råsundavägens puls tar du dig in på en lugn tvärgata där du hittar det härligt gula huset på Plogvägen 3. Denna del av Vasalund i Råsunda med lägenheten i attraktivt hörnläge, med solig balkong och grönskande omgivning ger dig direkt en hemtrevlig känsla. Hustaken som möter dig genom fönstrens utsikt och den vackert renoverade bostaden är bara för bra för att inte upplevas på plats!

Direkt när du kliver in i den rymliga hallen med klädkammare i anslutning, med hallens ljusa golv och de bevarade originaldetaljerna möts du av en härlig karaktär i lägenheten. Ställ av dig skorna, häng upp jackan och ta dig vidare in i bostaden.

Rakt fram från hallen kommer du in till bostadens fantastiska kök som erbjuder bra med förvaring ända upp till taket. Köket är utrustat med allt du behöver, inklusive diskmaskin och har även plats för ytterligare möblemang och skafferiförvaring. Matbord och stolar placeras med fördel invid de stora fönstren med utsikt över hustak. Här finns plats för många och de stora ytorna skapar ett exceptionellt trevligt kök, men utrymmet är också flexibelt och går att bygga om för den som önskar ett ytterligare sovrum eller arbetsrum.

Ta dig vidare in till bostadens vardagsrum, här finner du magi! Rummet öppnar upp sig med fönster i två soliga väderstreck som kombinerat med takhöjden på ca 2,5 m gör att rummet badar i ljus. Solstrålarna vandrar över den välbevarade fiskbensparketten i original som under året blivit både slipad och oljad. Utrymme för både soffhörna och tv-bänk skapar hög trivselfaktor, här får man plats många när man vill det men kan även lugnt varva ner efter en fullspäckad dag på jobbet. Genom vackra originaldörrar leds du ut till bostadens balkong som blir pricken över i! Inred med loungedel eller stolar och bord, plantera växter eller bara sitt här och njut av sommarvärmen med en bra bok.

Det lugna sovrummet med plats för stor säng ligger i ett lugnt läge med grönska utanför, här sover du gott. Rummet är utrustat med två garderober i original och gott om plats för ytterligare förvaring. Önskar du få in en arbetsplats eller ett skrivbord? Inga problem, det finns det också plats för. Dessutom finns gott om förvaring i hallens klädkammare och källarförrådet som nyttas till lägenheten. I anslutning hittas det trevliga badrummet med inbyggd golvvärme och tvättmaskin. Badrummet är kaklat och går i stilrena färger med vitt porslin och kromade detaljer.

Denna pärla bör upplevas på plats, varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse, välkommen hem!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 232 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Plogvägen såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Plogvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.