Förrådsgatan 1

Förrådsgatan 1

Slutpris

3 150 000 kr


Råsunda— Solna

Förrådsgatan 1


Slutpris
3 150 000 kr

Råsunda— Solna

Renoveringsdröm på bästa adress, med stor balkong och fönster i 2 väderstreck, möjlig 2a

Har du också längtat efter att få köpa en bostad som du kan göra om till din egen? Nu har du en sällsynt bra möjlighet till detta! Välkommen till populära Förrådsgatan 1 som är en lugn gata samtidigt som den ligger precis intill kommunikationer, caféer och restauranger i supermysiga Råsunda.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en ljus och välkomnande känsla från både kök och vardagsrum med en bostad som har fönster i två väderstreck. I hallen har du plats att hänga av dig ytterkläderna både vid hatthylla men även i de 2 platsbyggda garderoberna med dörrar i original. Vardagsrummet öppnar upp sig mot en fantastisk inre hall som ger plats till en stor matsalsdel mellan kök och vardagsrum. In till höger mot den härliga balkongen i lummigt läge mot trädkronor och vackra fasader finns plats för soffhörna, arbetsplats med skrivbord eller annat önskat möblemang. Här är det inga bekymmer att bjuda hem både vänner och familj. Rummets storlek gör det enkelt att möblera samtidigt som de båda partierna i rummet, matsal och soffhörna, skapar djup och charm. De vackra fönsterbänkarna från byggnadsåret återfinns i samtliga fönsternischer. Rummets förlängs av den stora balkongen som ger plats för både bord och stolar - en fantastisk plats för avkoppling på sommaren, men även perfekt för att tex kyla drycker och vädra kläder på vintern. Det ljusa köket nås via vardagsrummet och erbjuder både bra arbetsytor men även plats för matbord och stolar. Skulle du vara sugen på att göra om matplatsen till ett sovrum är det även plats för att ställa in både dubbelsäng och garderober i detta rum. Badrummet som är stambytt hittas i anslutning till hallen och har god plats för både dusch, toalett och kommod. Förråd hittas på vinden och nås via hissen.

Här finns goda förutsättningar för att skapa ditt drömboende! Anmäl dig till mäklaren vid intresse. Välkommen!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 552 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Förrådsgatan såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Förrådsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.