Framnäsbacken 1

Framnäsbacken 1

Slutpris

2 650 000 kr


Solna— STOCKHOLM

Framnäsbacken 1


Slutpris
2 650 000 kr

Solna— STOCKHOLM

Välplanerad 2:a med balkong och fri utsikt!

Obs! För privatvisning, vänligen kontakta mäklaren. Perfekt planerad 2:a med ett utmärkt läge i populära Skytteholm i Solna. Stor balkong i västläge med fri utsikt. Samtliga fönster vetter mot gården och de stora fönsterpartierna bidrar till ett rikligt ljusinsläpp. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för allt från större matbord till soffgrupp och mediamöblemang. Fint sovrum med bra förvaring. Från köket når ni ut till balkongen som ligger i ett högt, lugnt och fritt läge - här skiner solen såväl på eftermiddagen som på kvällen. Här har ni dessutom möjlighet att sätta er egen prägel på boendet.

Äkta BRF med en välskött ekonomisk plan.

Lägenheten är belägen i ett lugnt område och på en återvändsgata intill Skytteholmsparken. Alldeles runt hörnet ligger även Solna C med sitt stora utbud av butiker, restauranger, caféer, banker, systembolag, apotek, bibliotek och Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan vid Solna C tar dig på ca 12 minuter in till T-centralen. Bra bussförbindelser finns också till bl. a Bromma, Danderyd, Kista, Liljeholmen och Sundbyberg.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 326 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-05-11

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Framnäsbacken såldes av oss 2018-05-11. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Framnäsbacken.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.