Fridensborgsvägen 135 / Järvastaden / Solna / Nyproduktion

Nyproducerad 2:a med balkong

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 189 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridensborgsvägen såldes av oss 2017-09-13. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Fridensborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett härligt läge i populära Järvastaden finns nu möjlighet att förvärva denna nyproducerade tvåa om ca 50 m² med optimal planlösning och balkong i söderläge. Bostaden erbjuder ljusa och luftiga kvadratmeter med ypperliga förutsättningar för inredning.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är en trevlig och uppskattat layout som inbjuder till umgänge. Med stora fönster och utgång till balkong förses vardagsrummet med fantastiskt ljusinflöde. Köket är försett med full maskinell utrustning i rostfritt och har plats för matplats om 4-6 personer. Stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare och sovrum med gott om plats för önskat möblemang.

Bostaden säljs på ritning så visning på plats är ej möjligt, kontakta mäklaren för att boka upp en visning på Kontoret.

Missa inte chansen att bli ägare till denna nyproducerade tvåa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration