Fridensborgsvägen 167

Fridensborgsvägen 167


Järvastaden— Solna

Fridensborgsvägen 167Järvastaden— Solna

Få förunnad och generös uteplats och trädgård!

Hjärtligt välkomna till Järvastaden, där denna välplanerade 2 rok erbjuder allt du kan önska dig! Här får du en privat uteplats och trädgård med två altaner samt en härlig, generös gräsmatta som vetter mot föreningens trevliga innergård. Den avskilda uteplatsen är omringad av frodig grönska med en vacker häck och spaljé. Här finns gott om utrymme för att inreda med sköna loungemöbler, matbord, grill och skapa din egna gröna oas med växtlighet.

Bostaden har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, med en trevlig matplats vid köket. Det rymliga vardagsrummet har plats för en bekväm soffgrupp framför mediamöblerna. Från vardagsrummet når du den få förunnade och lummiga uteplatsen som en förlängning av de sociala ytorna. Köket är stilrent och håller sig i vitt, komplett med maskinell utrustning som inkluderar diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och ugn, spishäll med fläktkåpa, samt kyl/frys. Allt i ett modernt rostfritt utförande från Siemens.

Badrummet är stort och modernt med tidlösa material och färger. Utrustat med behaglig golvvärme, dusch med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk och väggfast skåp för förvaring. Väl tilltaget, luftigt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Härigenom nås bostadens rymliga walk-in closet som underlättar förvaringen ytterligare.

Den inbjudande hallen har gott om förvaringsutrymme i en inbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Genomgående ekparkettgolv och ljusa målade väggar ger bostaden en ljus och välkomnande atmosfär.

Ett boende för dig som inte vill kompromissa!


Boarea
48 kvm
Avgift
3 041 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2024-01-19

Mäklarhuset Sundbyberg

Denna lägenhet på Fridensborgsvägen såldes av oss 2024-01-19. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Fridensborgsvägen.

Boka värdering
Hevrê Yildiz
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad