Gustav III:s Boulevard 84

Gustav III:s Boulevard 84

Slutpris

3 650 000 kr


Frösunda— Solna

Gustav III:s Boulevard 84


Slutpris
3 650 000 kr

Frösunda— Solna

Härlig utsikt över Vattenparken - Balkong med bästa solläge - Garage i huset - Välskött BRF

I en av Frösundas nyaste bostadsrättsföreningar ligger denna attraktiva och välplanerade tvåa om ca 61 m². Bostaden har många påkostade tillval och erbjuder en svårslagen utsikt över Vattenparken med dess pårlande bäck och stora grönytor.

Vardagsrummet är stort med ett härligt fönsterparti samt utgång till den trevliga balkongen i bästa västerläge. Bostadens höga och fria läge borgar för sol från lunch fram till solnedgång. Välplanerat kök med full maskinell utrustning i rostfritt och öppen planlösning mot vardagsrummet. Önskar ni en mer stängd planlösning eller ett ytterligare sovrum går det enkelt att ordna genom att sätta upp en vägg.

Sovrummet är stort och rymligt med plats för dubbelsäng, hemmakontor och klädförvaring via en hel vägg med skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerade under en arbetsbänk med förvaringsskåp ovan. Bostaden har många förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, skjutdörrsgarderober och källarförråd.

Här bor ni lugnt och nära naturen men samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats utanför porten till buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus till Brommaplan via Solna C. På kort promenadavstånd finns flertalet strövområdet så som Haga parken eller Ulriksdals slottspark samtidigt som det är lika när till nöjen, restauranger och shopping via Mall of Scandianvia.

Varmt välkommen till en påkostad tvåa med svårslaget läge!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 435 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-20

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gustav III:s Boulevard såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gustav III:s Boulevard.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.