Huvudsta Strand 21c

Huvudsta Strand 21c

Slutpris

11 400 000 kr


Huvudsta Strand— Solna

Huvudsta Strand 21c


Slutpris
11 400 000 kr

Huvudsta Strand— Solna

Äntligen en gavelfyra i Huvudsta Strand!

Nu har jag fått den äran att förmedla en av Solnas absolut bästa lägenheter med oslagbar sjöutsikt, belägen på eftertraktad adress!

Det är inte ofta du kommer in i en bostad och känner att det inte finns något att klaga på, här får du den känslan. Med badrocksavstånd till Mälaren går det inte att hitta ett trivsammare läge, där du även har Stockholms innerstad en kortare promenad bort. Lägenheten disponeras som 4rok över 109kvm och har en optimal planlösning där kök och vardagsrum ligger i anslutning, med fönster och väl tilltagen balkong som vetter i sydväst med panoramavy över vattnet. Tack vare att du har gavelläge är också ljusinsläppet ypperligt och de sociala ytorna får sig ett extra lyft. Bostadens alla sovrum är väl tilltagna och ligger i lugnt läge mot grönska, perfekt för dig som vill varva ner efter en längre dag vid vattnet. Lägenheten är även försedd med dubbla badrum, där båda är utrustade med golvvärme. Det ena är utrustat med dusch, WC och handfat. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, WC, kommod samt god förvaring. Till bostaden hör även ett stort förråd om cirka 10kvm.

I BRF Huvudsta Strand bor du i en förening med oslagbara faciliteter i världsklass. Föreningen förfogar över en stor privat badbrygga där du finner bastu, 12 båtplatser, grillmöjligheter samt kajaker. Tack vare att ekonomin i föreningen från start skötts med bravur så kan de stoltsera med en belåningsgrad på endast 5200kr/kvm(enligt ÅR 2021), därför finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget. De har även amorterat varje år och sänkte som senast avgiften med 4% i början av 2021. Föreningen äger även marken samt tillhörande vattenområde. De boende har också för 830kr/månad tillgång till garageplats (24st) samt parkering utomhus (10st). 2022 installerades även solceller på fastighetens tak. Alla boende har även rätt till en egen parkeringsplats.

I Huvudsta strand bor du rofyllt, men har samtidigt nära till kommunikationer och närservice. Du har endast en promenad på 600 meter tunnelbana som tar dig till Fridhemsplan på 5 minuter, ett centrum på samma avstånd där du har matbutiker såväl som gym och apotek. Tack vare det optimala läget är du omringad av vackra promenadstråk som tar dig längs strandkanten. På den vägen finner du populära restauranger och caféer såsom t.ex, Café båthuset, Grodhavet och Pampas Marina.

Varmt välkommen till en sällan skådad möjlighet att köpa något utöver det vanliga, vi ses på visning!


Boarea
109 kvm
Avgift
5 653 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-06-12

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Huvudsta Strand såldes av oss 2023-06-12. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Huvudsta Strand.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Basit Malik

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.