Sök Meny
Såld

Solna - Solna Centrum / Fristaden / Huvudstagatan 1D

Uteplats i söder - Nära kommunikationer - Attraktiv planlösning

Med stor uteplats mot innergården beläget med åtråvärt söderläge, och samtidigt en hel våning ovanför gatan ligger denna moderna och ljusa lägenhet om tre rum och kök med maximal trivselfaktor. Bostaden är belägen endast stenkast från Solna centrum med optimala kommunikationer och shopping.

Planlösningen disponeras genom ett stor vardagsrum med öppen planlösning mot kök med full maskinell utrustning. Längs vardagsrummets ena långsida löper stora fönsterpartier vilket ger ett hälrigt ljus och på rummets andra sida, mot innergården, leder en helglasad balkongdörr ute till uteplatsen beläget i bästa söderläge. Väl tilltaget master-sovrum med goda förvaringsmöjligheter via egen klädkammare. Ytterligare ett sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Fräscht helkaklat badrum med med stor dusch och tvättmaskin/torktumlare.

Perfekt läge för Er som vill bo nära staden men ändå vill ha grönskan och lugnet omkring Er. Här bor Ni granne med Solna Centrum som erbjuder det mesta för de flesta; 120 butiker både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel och bibliotek. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på ca 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. Runt knuten finner Ni närakut, gym, pool, spa och förskola för barnen. På kort promenadavstånd ligger Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strand samt Råsta- och Lötsjön.

Sponsrade länkar
Solna / Solna Centrum / Fristaden
Huvudstagatan 1D
Slutpris: 3 575 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 612 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: Uteplats mot gården, 1 vån över gatan av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Huvudstagatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.