Huvudstagatan 1D / Solna Centrum / Fristaden / Solna

Uteplats i söder - Nära kommunikationer - Attraktiv planlösning

Slutpris
3 575 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 612 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Huvudstagatan såldes av oss 2017-04-26. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Huvudstagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solna Centrum / Fristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med stor uteplats mot innergården beläget med åtråvärt söderläge, och samtidigt en hel våning ovanför gatan ligger denna moderna och ljusa lägenhet om tre rum och kök med maximal trivselfaktor. Bostaden är belägen endast stenkast från Solna centrum med optimala kommunikationer och shopping.

Planlösningen disponeras genom ett stor vardagsrum med öppen planlösning mot kök med full maskinell utrustning. Längs vardagsrummets ena långsida löper stora fönsterpartier vilket ger ett hälrigt ljus och på rummets andra sida, mot innergården, leder en helglasad balkongdörr ute till uteplatsen beläget i bästa söderläge. Väl tilltaget master-sovrum med goda förvaringsmöjligheter via egen klädkammare. Ytterligare ett sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Fräscht helkaklat badrum med med stor dusch och tvättmaskin/torktumlare.

Perfekt läge för Er som vill bo nära staden men ändå vill ha grönskan och lugnet omkring Er. Här bor Ni granne med Solna Centrum som erbjuder det mesta för de flesta; 120 butiker både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel och bibliotek. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på ca 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. Runt knuten finner Ni närakut, gym, pool, spa och förskola för barnen. På kort promenadavstånd ligger Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strand samt Råsta- och Lötsjön.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration