Sök Meny
Såld

Solna - Solna Centrum / Fristaden / Huvudstagatan 1D

Uteplats i söder - Nära kommunikationer - Attraktiv planlösning

Med stor uteplats mot innergården beläget med åtråvärt söderläge, och samtidigt en hel våning ovanför gatan ligger denna moderna och ljusa lägenhet om tre rum och kök med maximal trivselfaktor. Bostaden är belägen endast stenkast från Solna centrum med optimala kommunikationer och shopping.

Planlösningen disponeras genom ett stor vardagsrum med öppen planlösning mot kök med full maskinell utrustning. Längs vardagsrummets ena långsida löper stora fönsterpartier vilket ger ett hälrigt ljus och på rummets andra sida, mot innergården, leder en helglasad balkongdörr ute till uteplatsen beläget i bästa söderläge. Väl tilltaget master-sovrum med goda förvaringsmöjligheter via egen klädkammare. Ytterligare ett sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Fräscht helkaklat badrum med med stor dusch och tvättmaskin/torktumlare.

Perfekt läge för Er som vill bo nära staden men ändå vill ha grönskan och lugnet omkring Er. Här bor Ni granne med Solna Centrum som erbjuder det mesta för de flesta; 120 butiker både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel och bibliotek. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på ca 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. Runt knuten finner Ni närakut, gym, pool, spa och förskola för barnen. På kort promenadavstånd ligger Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strand samt Råsta- och Lötsjön.

Sponsrade länkar
Solna / Solna Centrum / Fristaden
Huvudstagatan 1D
Slutpris: 3 575 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 612 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Huvudstagatan