Huvudstagatan 1D

Huvudstagatan 1D

Slutpris

3 575 000 kr


Solna Centrum / Fristaden— Solna

Huvudstagatan 1D


Slutpris
3 575 000 kr

Solna Centrum / Fristaden— Solna

Uteplats i söder - Nära kommunikationer - Attraktiv planlösning

Med stor uteplats mot innergården beläget med åtråvärt söderläge, och samtidigt en hel våning ovanför gatan ligger denna moderna och ljusa lägenhet om tre rum och kök med maximal trivselfaktor. Bostaden är belägen endast stenkast från Solna centrum med optimala kommunikationer och shopping.

Planlösningen disponeras genom ett stor vardagsrum med öppen planlösning mot kök med full maskinell utrustning. Längs vardagsrummets ena långsida löper stora fönsterpartier vilket ger ett hälrigt ljus och på rummets andra sida, mot innergården, leder en helglasad balkongdörr ute till uteplatsen beläget i bästa söderläge. Väl tilltaget master-sovrum med goda förvaringsmöjligheter via egen klädkammare. Ytterligare ett sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Fräscht helkaklat badrum med med stor dusch och tvättmaskin/torktumlare.

Perfekt läge för Er som vill bo nära staden men ändå vill ha grönskan och lugnet omkring Er. Här bor Ni granne med Solna Centrum som erbjuder det mesta för de flesta; 120 butiker både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel och bibliotek. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på ca 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. Runt knuten finner Ni närakut, gym, pool, spa och förskola för barnen. På kort promenadavstånd ligger Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strand samt Råsta- och Lötsjön.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 612 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Uteplats mot gården, 1 vån över gatan (Hiss finns)
Såld
2017-04-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Huvudstagatan såldes av oss 2017-04-26. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Huvudstagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.