Illerstigen 28, 3/3TR

Illerstigen 28, 3/3TR

Slutpris

5 800 000 kr


Bergshamra— Solna

Illerstigen 28, 3/3TR


Slutpris
5 800 000 kr

Bergshamra— Solna

Stor, sällsynt lägenhet på bästa adress i Bergshamra!

Här ges möjlighet att förvärva ett drömboende i ett av Solnas mest attraktiva lägen! Denna stora bostad är lugnt belägen i mysiga Bergshamra, med närhet till allt du kan tänkas behöva. Här bor du högst upp i ett underbart läge med fönster i tre väderstreck och en möjlig uthyrningsdel. Bostaden har en härlig balkong som vetter mot grönska och har fantastisk kvällssol. Det stora vardagsrummet ger gott om plats för såväl stor sällskapsdel samt en matplats eller arbetsplats. Bostaden har två bra sovrum, båda med fönster mot en av föreningens välskötta innergårdar. Bostaden är utrustat med ett väl tilltaget kök med möjlighet till stora arbetsytor och en stor matplats. Planlösningen möjliggör att skapa ytterligare ett sovrum i anslutning till köket, samt möjlighet att dela av uthyrningselen till två sovrum. Här finns även nyrenoverade badrum (gjorda i samband med stambytet) där bostadens stora badrum erbjuder yta att sätta in tvättmaskin samt en gäst-wc i anslutning till den potentiella uthyrningsdelen. HSB BRF Räven i Solna är en välskött förening med goda ekonomiska förutsättningar. Tack vare hyresintäkter från 22 lokaler, en låg belåningsgrad (5200kr/kvm) och inga större omfattande renoveringar i framtiden kan de hålla avgiften låg. Föreningen stambyttes även 2017-2019 och alla badrum fick sig ett rejält lyft. De har även bytt upp sig till Banhof och fått bredband 1000/1000 som ingår i avgiften.

Från Bergshamra centrum går tunnelbanans röda linje med endast ca 10 minuter in till Stockholm City. Från City når du även övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda och Uppsala. Från Bergshamra centrum går även flertalet bussar som bland annat 509 mot Brommaplan och 503 mot Ulriksdals station. I utkanten av Bergshamra finner du Bergshamra bro med flera busslinjer som 178 Mörby Station - Jakobsbergs station, 613 Kista centrum - Skarpäng och 177 Mörby station - Skärvik. En station bort ligger sedan Danderyds sjukhus med bussar mot bland annat Norrtälje och Vaxholm.

I Bergshamra finns fantastiska Tivoliparken med stora grönområden och badklippor. Varför inte ta en trevlig promenad i skogen för att sedan avsluta med ett dopp i Brunnsviken? Vill man inte bada i sjön finns här även Svedenbadet med en tempererad 25-metersbassäng och en barnbassäng. På området finns även en servering. För den mer idrottsintresserade finns i området Bergshamra IP med en kombinerad amerikansk fotbollsplan och en 11-mannaplan för fotboll. På vintern anlägger de här en konstfrusen bandyplan istället. I området finns även gym. I och med att Bergshamra är näst intill omringat av vatten finns här i området flertalet marinor med möjlighet till båtplats. Tvärs över Edsviken ligger Marina Läroverket i Stocksund som under somrarna anordnar seglarläger i skärgården.

Här i Bergshamra finns för dig som har barn gott om förskolor så som Rågen, Månstrålen, Glädjen och Barnens Montessoriakademi. Ser vi istället till grundskolor finns här Bergshamraskolan (F-9), Svendenskolan (1-9) som är en grund- och grundsärskola för elever med autism, samt Ingridskolan (1-9 och gymnasieskola) som är anpassad för elever med Asberger Syndrom/ASD.

Precis nere vid vattnet, ute på Bockholmen, ligger populära Bockholmen Hav & Restaurang. Här serveras under högsäsongen lunch och middag alla dagar i veckan, och nere vid vattenbrynet finns Kärleksbaren där det grillas och erbjuds somriga drinkar när vädret tillåter. Bockholmen Hav & Restaurang har även en relativt stor brygga med ca 8 meters djup där gäster kan lägga till. I Bergshamra finns även flertalet lokala restauranger med bland annat persisk och italiensk mat. Här hittar du även Kafé Sjöstugan vid Brunnsvikens norra strand som det går bra att åka båt till. Ser vi till service så som matbutiker finns här både Ica Nära och Coop Konsum inom gångavstånd från varandra, och här finns även vårdcentral och bibliotek.

Med andra ord är detta en bostad du absolut inte vill missa!


Boarea
98 kvm
Avgift
4 945 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-05-27

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Illerstigen såldes av oss 2023-05-27. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Illerstigen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.