Infanterigatan 23

Infanterigatan 23

Slutpris

3 300 000 kr


Västra skogen— Solna

Infanterigatan 23


Slutpris
3 300 000 kr

Västra skogen— Solna

Unikt tillfälle!

Välkommen till denna charmiga bostad belägen på Infanterigatan 23, på våning 8 av 10 i en modern och välskött fastighet. Med en inglasad balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över omgivningen blir detta hem en fridfull oas mitt i stadens puls.

Luftig och inbjudande atmosfär i bostaden. Här möts du av ett välkomnande vardagsrum där ljuset flödar in genom stora fönster och skapar en behaglig atmosfär. Den inglasade balkongen, som kan nås direkt från vardagsrummet, erbjuder en perfekt plats att njuta av både soluppgångar och solnedgångar året runt.

Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och generösa förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge med nära och kära. Intill köket finns även en praktisk klädkammare som ger extra förvaringsutrymme.

Sovrummet är rymligt och lugnt, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och återhämtning. Med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler blir det en fristad att komma till efter en lång dag.

Bostaden har också ett extra rum som kan användas som kontor eller förvaringsutrymme.

Badrummet är stilrent och modernt inrett med kaklade väggar och golvvärme för extra komfort.

Föreningen är välskött med god ekonomi.

Infanterigatan tillhör området Västra Skogen och här bor du bra med närhet till all tänkbar service! Några hundra meter bort ligger den lokala ICA-butiken och i området finns flertalet caféer och restauranger som blir allt fler i takt med all nyproduktion i området. I kvarteret finns utmärkt sushi, stenugnsbakad pizza och gym. Dessutom finns restaurang Asplund med sin uppskattade brunch på helgerna. T-bana Västra skogen ligger endast ca 400 meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min.

Ett stenkast från bostaden går busslinje 152 med direktanslutning till Liljeholmen åt ena hållet och Bromma flygplats åt andra hållet. Bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Fortsätter du över till Kungsholmen nås här Hornsbergs strand med ytterligare restauranger. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. Med bilen når du dessutom Essingeleden på två minuter.

Förskola finns ett stenkast bort och skola finns endast två minuter bort till fots.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 604 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 10 (Hiss finns)
Såld
2024-03-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Infanterigatan såldes av oss 2024-03-19. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Infanterigatan.

Boka värdering

Basit Malik

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3

Michaela Egestål

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.