Johan Enbergs väg 54a / Västra skogen / Solna

Unik gavelfyra med sjöutsikt i två väderstreck samt uthyrnings del.

Slutpris
6 600 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
5 510 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johan Enbergs Väg såldes av oss 2017-05-24. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Johan Enbergs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra skogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna unika gavelfyra om ca 100 m² med svårslagen sjöutsikt i två väderstreck, fullt inredd uthyrningsdel, stilren interiör och smakfulla materialval.

Tack vare den fullt fungerande uthyrningsdelen har du möjlighet att bo på en av Solnas bästa adresser till en ytterst låg kostnad. Alternativt fungerar bostaden utmärkt som ett generationsboende.

Planlösning är väl genomtänkt och redan i hallen slås ni av den bedårande utsikt. Till vänster ligger köket med dess matplats för 4-6 person, samt badrum. I anlutning till matplatsen ligger vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen och den underbara utsikten. I vardagsrummet finns även ett gavelfönster för extra ljusinsläpp och rogivande utsikt. På höger sida från hallen ligger två rejäla sovrum samt en helkaklad gäst-WC.

Genom en ljudisolerad dörr (som enkelt kan tas ner om ni vill disponera alla rum) når ni bostadens uthyrningsdel. Idag är den perfekt anpassad för en hyresgäst då det finns både ett kök och badrum. I övrigt bjuds här på en utsikt över den lummiga omgivningen. Uthyrningdelen har en separat ingång från trapphuset samt en fransk balkong.

- Gavelläge
- Sjöutsikt
- Utsikt åt tre väderstreck
- Optimal planlösning
- Uthyrningsdel
- Toppskick
- Stabil förening
- Nära buss och T-bana
- 1 station till Fridhemsplan
- Ett stenkast till bad- och naturområden
- Lugnt område
- Nära livsmedel

Välkommen till den fantastiska fyrarummare med sjöutsikt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration