Jungfrudansen 15

Jungfrudansen 15


Solna

Jungfrudansen 15Solna

Topprenoverad 3:a med Huvudstas bästa läge!

Varmt välkomna till Jungfrudansens finast renoverade trea! Bostaden totalrenoverades 2022 där allt från badrum till kök sågs om. Direkt när du kommer in i hallen möts du av klinkergolv och fint tapetserade väggar som leder dig in i bostaden och tar dig till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har stilrent designats med grå skåpluckor, massiv vit bänkskiva, guldiga detaljer samt svarta vitvaror. Maskinparken består av ugn och mikro i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt goda arbetsytor. Köket sammanfogas snyggt med en köksö som även erbjuder förvaring i form av underskåp, i samma stil som resterande kök. Sovrummen är båda väl tilltagna med goda förvaringsmöjligheter samt helt utan insyn, målade i härliga kulörer. Från det största av sovrummen når du även bostadens balkong, som vetter mot sydväst och därför har sol från klockan 10 på morgonen tills dess att den går ner. Badrummet är nu helkaklat med stora plattor i grått utförande. Självklart finns även kombinerad tvätt och tork installerad tillsammans med golvvärme för en härlig känsla året om. I samband med renoveringen av bostaden renoverades även elen och plejd installerades (appstyrd belysning), alltså inga gamla proppskåp!

I BRF Jungfrudansen 1 bor du i en förening som innehar 27 hyresrätter och 204 bostadsrätter. Belåningsgraden är endast på 2000kr/kvm och eftersom föreningen löpande ombildar hyresrätter så kommer belåningsgraden kunna sänkas och så småningom betalas av helt. I avgiften ingår även el, något som är mycket ovanligt. Tillsammans med elen har du även värme, bredband samt varm och kallvatten. Föreningen har även installerat solceller på byggnadens tak.

Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara några minuter till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat välsorterad livsmedelsbutik, gym, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Alldeles nedanför Jungfrudansen ligger Ulvsundaviken, mycket uppskattad för sina fina promenadstråk längs vattnet och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 456 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-03-06

Mäklarhuset Solna

Denna lägenhet på Jungfrudansen såldes av oss 2023-03-06. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Jungfrudansen.

Boka värdering
Carl Lekselius
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad