Kruthusbacken 82 B

Kruthusbacken 82 B

Slutpris

2 900 000 kr


Råsunda— Solna

Kruthusbacken 82 B


Slutpris
2 900 000 kr

Råsunda— Solna

Öppen planlösning, balkong med kvällssol, grymma kommunikationer och ledig parkeringsplats

Har du också drömt om att få bo i en bostad med solig balkong och öppen planlösning i ett av Råsundas mest kommunikationstäta lägen? Där du med lätthet kan bjuda hem vänner och familj på middagar och härligt häng?

Varmt välkommen till Kruthusbacken 82 B som ger dig precis detta! Direkt när du kliver in i hallen omfamnas du av en varm och välkomnande känsla som genomsyrar bostaden. Redan här får du en försmak av de välutformade detaljer, den genomtänkta förvaring och de klassiska materialval som återfinns i hela bostaden. Häng av dig jacka och skor på hatthyllan och kliv in mot det trevliga köket som löper längs med bostadens vänstra sida. Den tidlösa inredningen med siltsäkert vitt kombinerat med kromade detaljer och bra arbetsytor skapar ett hemtrevligt och socialt kök. Utöver de vanliga attribut som finns i ett modernt kök idag charmas man även av det fullstora skafferi som inrymmer precis allt du behöver.

Till vänster från hallen sett hittar du det stambytta badrummet. Här är det en fröjd att få starta dagen med en härlig dusch! Förvaring hittas i väggskåp och platsbyggda hyllor.

Ta dig vidare mot det magiska vardagsrummet som du når via både köket, men även hallen. Här inne har du en fantastisk rymd tack vare den öppna planlösningen mot köket och en helt magisk balkong i västerläge! Rummet ger plats för att bjuda in både vänner och familj på härliga middagar, men ger dig också en rogivande plats att varva ner på efter dagens utmaningar. Under sommartid kan du slå dig ner på den trevliga balkongen med en bra bok eller för att få njuta av solens strålar. Här kan du även inreda med stolar och blommor för härlig sommarkänsla och gott häng.

Sist men inte minst har vi bostadens sovrum som hittas i anslutning till vardagsrummet. Denna har plats för en stor säng och sängbord vilket ger dig en härlig plats att sova på, avskild från resten av bostaden. Förvaring likt inget annat hittar du i vardagsrummet bakom en praktisk skjutdörr.

Allt som allt, en fantastiskt trevlig bostad! Kök med allt du behöver, avskild sovplats, massor med förvaring och en magisk balkong! Välkommen för att uppleva känslan på Kruthusbacken 82 B, välkommen hem!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 800 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kruthusbacken såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Kruthusbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.