Krysshammarvägen 6

Krysshammarvägen 6

Slutpris

3 535 000 kr


Huvudsta— Solna

Krysshammarvägen 6


Slutpris
3 535 000 kr

Huvudsta— Solna

Renoveringsdröm på attraktiv adress i Huvudsta!

Här får du chansen att förvärva en bostad där du kan skapa ditt eget drömboende. Belägen på våning 6 på en av områdets bästa adresser med fantastisk utsikt över grönska finner du denna fantastiska trea. Bostaden har genomgående renoveringsbehov men besitter alla förutsättningar för att få till det riktigt bra. Disponerad över 82,3 kvm med ordentliga sociala ytor, två stora sovrum ett ordentligt kök och dubbla våtrumsutrymmen. Föreningen ska även stambyta bägge våtrumsutrymmen, vilket dessa renoveringar inte är något du behöver lägga ut för! Bostadens balkong är helt insysnsfri och har magisk förmiddagssol fram till lunch.

Att bo i ett läge som detta är få förunnat. För en barnfamilj går det inte att understryka nog hur viktigt det är för barnen att bo nära till sin skola men också att de ska ha en trygg väg dit. Med detta läge är du försäkrad om detta, med tallbacka och granbackaskolan endast ett få minuter från porten, där ingen väg behöver korsas för att ta sig dit. Du har även Västra Skogens torg en kort promenad bort med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på ca sju minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och Pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på K4 vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an (både norr och söderut).


Boarea
82.3 kvm
Avgift
4 628 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-05-30

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Krysshammarvägen såldes av oss 2024-05-30. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Krysshammarvägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.