Lundagatan 3

Lundagatan 3

Slutpris

3 825 000 kr


Västra skogen/Ingenting— Solna

Lundagatan 3


Slutpris
3 825 000 kr

Västra skogen/Ingenting— Solna

SMAKFULL OCH LJUS TRERUMMARE MED BALKONG I VÄSTLÄGE!

- Optimalt planerad
- Gavelläge
- Balkong i västläge
- Låg månadsavgift
- Ett tillhörande förråd samt matkällare
- Smakfulla färg och materialval
- Stabil förening med god ekonomi som äger marken
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Stambytt badrum

På Lundagatan 3b ligger denna oslagbara trea om 76 kvm med en hemtrevlig planlösning och balkong i bästa solläge! Bostaden erbjuder en genomgående social planlösning och fönster i två väderstreck som skapar ett härligt ljusinsläpp. Köket är rymligt, modernt och gott om plats för matlagning och umgänge. I vardagsrummet så har man bevarat den fina fiskbensparketten och här får man gott om plats för både soffgrupp samt matplats. Från vardagsrummet så har man utgången till den fantastiska balkongen där kan man koppla av och njuta av de härliga soltimmarna under eftermiddagen/kväll. Vidare finns även två stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet får ett härligt ljusinsläpp från fönstret samt är modernt, helkaklat och utrustat med badkar.

Bostaden tillhör Brf Lundagatan 3, en mycket stabil förening med en belåningsgrad om endast 4026kr/kvm. Föreningen äger marken och har utfört flertalet renoveringar under åren. Styrelsen är aktiv och skicket på fastigheten mycket god. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till föreningens gemensamma tvättstuga och cykelrum. Ett förråd samt matkällare tillhör lägenheten.

Lundagatan tillhör området Ingenting och här har man närhet till det mesta man kan tänkas behöva. Flertalet restauranger och caféer finns runt om i området och den lokala ICA butiken hittar man längs Armégatan. Kommunikationer såsom T-bana Västra skogen (blålinjen) samt busslinje 152 och 507 finns endast några få minuter bort. Med tunnelbanan från Västra skogen så är man inne i stan på endast 6 minuter och med bussen 507 så är man vid Odenplan på endast 10 minuter.

Välkommen att kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar, Michaela Egestål 072-166 93 22


Boarea
76 kvm
Avgift
4 076 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-09

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Lundagatan såldes av oss 2024-04-09. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Lundagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.