Näckrosvägen 17

Näckrosvägen 17

Slutpris

4 000 000 kr


Råsunda— Solna

Näckrosvägen 17


Slutpris
4 000 000 kr

Råsunda— Solna

Fantastisk 2a i högt läge på 4e våningen med fönster i 2 väderstreck och balkong i västerläge

Har du väntat på att bostadsdrömmen med balkong i västerläge och utsikt över de andra hustaken ska bli sann? Nu kan den det!

Varmt välkommen till en magisk bostad i omtyckta Brf Näckrosen i Solna. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande känsla och ljusa ytskikt kombinerat med 40tals-charm. Den inre hallen med upphängning och plats för förvaring öppnar upp sig mot bostadens samtliga rum och fylls varsamt av ljus från två väderstreck. Redan i badrummet som nås in till vänster från hallen möts du av den fantastiska utsikten som bostaden erbjuder. Här finns plats för allt du behöver inklusive tvättmaskin. Ta dig vidare in till det ljusa och trevliga köket! Här har man tänkt på detaljerna i både stil och funktion och ger dig en exceptionell plats att klara av vardagens bestyr på. Gott om plats för att vara många och att du även här har sällskap av den fina utsikten, skapar guldkant i tillvaron.

Sovrummet är beläget med utsikt mot balkongen och den härliga grönskan utanför. Här finns plats för en stor säng och övrigt önskat möblemang som exempelvis skrivbord och arbetsplats. Walk-in-closet med dubbla garderober och ytterligare upphängning erbjuder förvaring för alla era kläder och skor. Det vackra parkettgolvet förhöjer känslan och skapar en rofylld plats att sova på.

Slutligen når du vardagsrummet och här hittar du magi! Det stora fönsterpartiet som löper längs med rummet och ut mot den härliga balkongen ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp som fångar upp de ljusa ytskikten. Här finns god plats för en stor soffhörna och härliga filmkvällar eller skönt häng med vänner. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet och en oas på sommartid. Här kan du sitta i solen från tidig eftermiddag till sen kväll samtidigt som du njuter av det fria läget mot trädtoppar och hustak utanför. Det här vill du inte missa!


Föreningen:
Utöver lägenhetens egna attribut får heller inte missas att denna lägenhet är en del av en av de mest välordnade föreningarna i Solna. Föreningen uttrycker med egna ord att de har "fastighetstekniskt en väldigt god standard" och håller god ordning på de jobb som behöver genomföras samt erbjuder medlemmarna fina förmåner. Man har många gemensamma utrymmen och gårdsplatser mellan husen. Bland annat finns en föreningslokal som kan hyras för både festligheter och övernattning för gäster och en slöjdlokal som kan användas för dina hemmaprojekt. Föreningens egna Facebookgrupp öppnar även upp dörrarna för en härlig gemenskap mellan grannarna. Läs mer om föreningen och dess förmåner på: http://www.brfnackrosen.se


Boarea
56.5 kvm
Avgift
3 309 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-12-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Näckrosvägen såldes av oss 2021-12-01. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Näckrosvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.