Näckrosvägen 19

Näckrosvägen 19

Slutpris

5 915 000 kr


Råsunda— Solna

Näckrosvägen 19


Slutpris
5 915 000 kr

Råsunda— Solna

Högt läge med fönster i 3 väderstreck, lyxigt badrum och balkong i sydväst

Varmt välkomna till denna superhärliga trea i populära Brf Näckrosen i Solna. Det trevliga gavelläget ger dig en bostad som bjuder på grönskande utsikt åt tre väderstreck där du bland annat omges av Filmstadens hustak, Råsunda vattentorn och de lummiga omgivningarna runt Råstasjön och Lötsjön bara ett stenkast bort!

- Direkt när du kliver in hallen på Näckrosvägen 19 möts du av ett varmt ljusinsläpp och en öppen känsla. Hallen är bostadens hjärta och tar dig in till samtliga rum. In till vänster hittas det fantastiska badrummet som renoverats under 2020. Rummet är stilrent inrett med golv klädda i exklusiv kolmårdsmarmor och vita kaklade väggar. Här får du en lyxig start på dagen med härlig golvvärme och gott om förvaring i väggskåp och kommod. Dessutom slipper du springa till tvättstugan då du har egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare!
- Ta dig vidare in till köket som öppnar upp sig med dubbla fönster, en härlig matplats och gott om arbetsyta. Köket erbjuder full maskinell utrustning, golvvärme och en klassisk stil med vita luckor och bänkskiva i trä kombinerat med kromade detaljer. Här blir det enkelt att laga mat och roligt att bjuda in vänner och familj på en söndagsmiddag.
- Sovrum och vardagsrum är stilfullt uppdaterat och bjuder på tidstypisk charm med vacker parkett som kombineras med stilsäkra färger, bevarade originaldetaljer och fönsterbrädor i natursten. Det större sovrummet erbjuder en rofylld plats att sova på. Här finns utrymme för en stor säng samt övrigt önskat möblemang så som barnsäng eller skrivbord. I rummet hittas dessutom en platsbyggd garderob som rymmer gott om kläder och skor. Det andra sovrummet är det perfekta barnrummet men fungerar också utmärkt som kontor. Utöver utrymmet i sovrummen hittar du en walk-in-closet i anslutning till hallen där man inrett med Elfa-system för praktisk förvaring - ett perfekt tillägg för den med mycket prylar.
- Sist men inte minst har vi bostadens fantastiska vardagsrum. Rummet öppnar upp sig med fönster i två soliga väderstreck som kombinerat med takhöjden på 2,7 m gör att rummet badar i ljus. Utrymme för både soffhörna och tv-bänk skapar hög trivselfaktor. Genom vackra dubbeldörrar leds du ut till bostadens balkong i sydväst-läge som blir bostadens pricken över i! Inred med loungedel eller stolar och bord, plantera växter eller bara sitt här och njut av solnedgången med en bra bok. Med praktisk inglasning blir detta ett extra rum året om!

Så letar du efter en riktigt trevlig bostad i ett grönskande område precis intill allt Råsunda har att erbjuda? Tunnelbana runt knuten, en fantastisk balkong och alla förutsättningar för att trivas? Då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Näckrosvägen 19!

Föreningen:
Utöver lägenhetens egna attribut får heller inte missas att denna lägenhet är en del av en av de mest välordnade föreningarna i Solna. Föreningen uttrycker med egna ord att de har "fastighetstekniskt en väldigt god standard" och håller god ordning på de jobb som behöver genomföras samt erbjuder medlemmarna fina förmåner. TV och bredband ingår i avgiften och man har många gemensamma utrymmen och gårdsplatser mellan husen. Bland annat finns en föreningslokal som kan hyras för både festligheter och övernattning för gäster och en slöjdlokal som kan användas för dina hemmaprojekt. Föreningens egna Facebookgrupp öppnar även upp dörrarna för en härlig gemenskap mellan grannarna. Läs mer om föreningen och dess förmåner på: http://www.brfnackrosen.se


Boarea
71 kvm
Avgift
4 275 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-03-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Näckrosvägen såldes av oss 2022-03-25. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Näckrosvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.