Östervägen 16 A, 5 tr / Råsunda / Solna

Ljus genomgående tvåa högst uppe i huset med härlig balkong!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 332 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När du öppnar dörren till denna fina lägenhet behöver du inte tänka på något annat än att ställa in möblerna och börja bo. Tack vare det generösa ljusinsläppet,lägenhetens placering högst upp i huset och fönster åt två väderstreck ändrar lägenheten karaktär under dagens lopp. Här kan du njuta av morgonkaffet i förmiddagssolen på balkongen och middag i kvällssolen i köket. Det höga läget erbjuder fin utsikt över himmel och trädkronor som gör att du kan följa årstidsväxlingarnas färgprakt. Lägenheten om 64 kvm fördelas på två rum och kök samt praktiskt klädkammare och och separat tvättrum med tvättmaskin i anslutning till hallen. Planeringen av den här lägenheten har gjorts med säker hand – här har varje yta sitt självklara användningsområde. Badrum och tvättrum från 2016. Förening med låg belåning.

Råsunda som tidigare mest var var känt för fotboll har växt fram till en underbar och lugn stadsdel med perfekt läge. Stort utbud av shopping och restauranger finns i Mall of Scandinavia som ligger 10 min promenad från bostaden. Ännu närmre finns Solna Centrum med bl.a. gym, restauranger, bibliotek, systemet och mataffärer. Där finns även goda kommunikationsförbindelser via tunnelbana (blå linjen), tvärbanan och bussar. Pendeltåget (Solna Station) ligger ca 10 min promenad bort Det är dessutom smidigt att cykla in till stan och om du har bil är du smidigt ute på de stora trafiklederna. Inte mer än ett stenkast bort har du tillgång till härlig grönska och natur med Hagaparken, Råstasjön och Lötsjön.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råsunda

Här i Solna/Gamla Råsunda bor du med promenadavstånd till det mesta så som butiker, kommunikationer samt trevliga promenadstråk och sjöar.

Kommunikationer

Från Solna Station når man stora delar av Stockholm tack vare tvärbanan mot Sickla samt pendeltåg mot såväl Södertälje som Arlanda och Uppsala. Pendeltåget tar dig till Odenplan och T-centralen på 4 respektive 6 minuter. Från Odenplan går övriga pendeltågslinjer mot Bålsta och Nynäshamn och från T-centralen kan du ansluta dig till samtliga tunnelbanelinjer.

Natur och fritid

Här i Råsunda finns goda möjligheter för den som vill leva ett aktivt liv. Dels finns flertalet utegym och vanliga gym, men här finns även Råstasjön med trevliga promenadstråk. Varför inte ta en promenad längs Råstasjön i sommarsolen eller kanske en trevlig picknick med vänner på någon av de närliggande ängarna? Är du mer intresserad av sport bor du här granne med Arenastaden och Sveriges nationalarena Friends Arena. Här finns även Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Barnomsorg och skolor

Här i Råsunda finns flertalet förskolor och skolor. Några exempel på förskolorna är Förskola Juvelen, Förskolan Solrosen och Barnens MontessoriAkademi. Är du istället på jakt efter grundskolor i området finns till exempel Råsunda Skola (F-6) och Skytteholmsskolan (F-9), men självklart finns många fler förskolor och grundskolor i Solna kommun. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

Solna Centrum erbjuder flertal butiker, caféer, restauranger men önskas ett större utbud hittar du Mall of Scandinavia som ligger i området. Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen. Här finns som tidigare nämnt även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Ser vi till övriga Råsunda finns här även restauranger som Texas Longhorn, Supreme Burger samt flertalet lokala restauranger.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.