Östervägen 16 A,  5 tr

Östervägen 16 A, 5 tr

Slutpris

3 900 000 kr


Råsunda— Solna

Östervägen 16 A, 5 tr


Slutpris
3 900 000 kr

Råsunda— Solna

Ljus genomgående tvåa högst uppe i huset med härlig balkong!

När du öppnar dörren till denna fina lägenhet behöver du inte tänka på något annat än att ställa in möblerna och börja bo. Tack vare det generösa ljusinsläppet,lägenhetens placering högst upp i huset och fönster åt två väderstreck ändrar lägenheten karaktär under dagens lopp. Här kan du njuta av morgonkaffet i förmiddagssolen på balkongen och middag i kvällssolen i köket. Det höga läget erbjuder fin utsikt över himmel och trädkronor som gör att du kan följa årstidsväxlingarnas färgprakt. Lägenheten om 64 kvm fördelas på två rum och kök samt praktiskt klädkammare och och separat tvättrum med tvättmaskin i anslutning till hallen. Planeringen av den här lägenheten har gjorts med säker hand – här har varje yta sitt självklara användningsområde. Badrum och tvättrum från 2016. Förening med låg belåning.

Råsunda som tidigare mest var var känt för fotboll har växt fram till en underbar och lugn stadsdel med perfekt läge. Stort utbud av shopping och restauranger finns i Mall of Scandinavia som ligger 10 min promenad från bostaden. Ännu närmre finns Solna Centrum med bl.a. gym, restauranger, bibliotek, systemet och mataffärer. Där finns även goda kommunikationsförbindelser via tunnelbana (blå linjen), tvärbanan och bussar. Pendeltåget (Solna Station) ligger ca 10 min promenad bort Det är dessutom smidigt att cykla in till stan och om du har bil är du smidigt ute på de stora trafiklederna. Inte mer än ett stenkast bort har du tillgång till härlig grönska och natur med Hagaparken, Råstasjön och Lötsjön.


Boarea
64 kvm
Avgift
3 332 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.