Paradgatan 25

Paradgatan 25


Nya Ulriksdal— Solna

Paradgatan 25



Nya Ulriksdal— Solna

Fem sovrum - Takterrass i sydväst - Takhöjd om 3,8m - Nära kommunikationer

I det barnvänliga området kallat Nya Ulriksdal finner ni detta fantastiska boende i Londonkvarteren. Bostaden är belägen i ett eftertraktat läge med en allmänning mellan husen och är disponerat i tre plan med fem sovrum och en boyta om hela 168 m². Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt; Stockholms innerstad, Arenastaden, förskola/skola, Ursviks motionsspår, Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter samt nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplanet erbjuder stora sällskapsytor, kök, badrum och via den stora helglasade altandörren tar ni er ut till en underbar uteplats med bästa sydvästläge. Köket är modernt med stora arbetsbänkar i granit och gott om förvaring. Tilltaget vardagsrum som erbjuder flertalet möbleringsalternativ och vackert ljusinsläpp.

Den privata avdelningen är belägen på mellanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum varav ett spektakulärt master bedroom om hela 20 m² med egen klädkammare. Vidare finns här ytterligare en stor klädkammare, helkaklat badrum med dusch samt två bra sovrum varav det ena är större och det andra har en balkong.

Upp för trappan till den översta våningen möts ni av bostadens fantastiska allrum med utgång till en härlig takterrass vars läge borgar för eftermiddags- och kvällssol. Generöst med ljusinsläpp från såväl takfönster som de stora fönsterpartierna. Här har arkitekten arbetat med rymd som ett av nyckelorden och takhöjden följer därför taklutningen vilket ger en högsta takhöjd på nästan 3,8 meter. Här finns ytterligare två sovrum.

Varmt välkommen till ett perfekt boende, villakänsla nära city.


Boarea/biarea
168/4 kvm
Driftkostnad
34 528 kr/år
Tomtarea
100 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-11-22

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Paradgatan såldes av oss 2020-11-22. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Paradgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.