Skytteholmsvägen 22 / Solna

Oslagbart härlig, social femrummare i etage med två balkonger

Slutpris
6 310 000 kr
Boarea
107 kvm
Avgift
3 898 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skytteholmsvägen såldes av oss 2017-09-18. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Skytteholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skytteholmsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fantastiska femrummare med varma färger och sociala ytor som skapar känslan av att man vill komma hem!

Nedre våningen präglas av inbjudande kolmårdenmarmor och varmt trä i hallen, ett ljust, härligt vardagsrum med stort fönsterparti, två generösa sovrum med strålande möbleringsmöjligheter och ett varmt kök som bjuder in för hela familjen att samlas i. Balkongen erbjuder möjlighet att hämta in nyklippta kryddor till matlagningen eller ta med kaffekoppen ut i morgonens första solstrålar.

Bostadens unika platsbyggda trappa tar oss upp till övervåningen och sovrum 3 som också erbjuder en strålande arbetsyta för kontoret med ljusflöde från takfönstret. Här finner vi även bostadens andra vardagsrum som låter oss se ut över de kringliggande takåsarna och rummet släpper ut oss på bostadens andra balkong. På den här balkongen spenderar ni långa helgmorgnar eller sena sommarkvällar med familj och goda vänner, skapar minnen och framtidsplaner. Bara fantasin sätter gränser!

- Längst upp i huset
- Etagevåning
- Takterrass i sydostligt läge
- Balkong i söderläge
- Dubbla ingångar
- Mycket nära kommunikationer
- Låg avgift
- Stabil förening

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration