Sök Meny
Såld

Solna / Skytteholmsvägen 22

Oslagbart härlig, social femrummare i etage med två balkonger

Varmt välkomna till denna fantastiska femrummare med varma färger och sociala ytor som skapar känslan av att man vill komma hem!

Nedre våningen präglas av inbjudande kolmårdenmarmor och varmt trä i hallen, ett ljust, härligt vardagsrum med stort fönsterparti, två generösa sovrum med strålande möbleringsmöjligheter och ett varmt kök som bjuder in för hela familjen att samlas i. Balkongen erbjuder möjlighet att hämta in nyklippta kryddor till matlagningen eller ta med kaffekoppen ut i morgonens första solstrålar.

Bostadens unika platsbyggda trappa tar oss upp till övervåningen och sovrum 3 som också erbjuder en strålande arbetsyta för kontoret med ljusflöde från takfönstret. Här finner vi även bostadens andra vardagsrum som låter oss se ut över de kringliggande takåsarna och rummet släpper ut oss på bostadens andra balkong. På den här balkongen spenderar ni långa helgmorgnar eller sena sommarkvällar med familj och goda vänner, skapar minnen och framtidsplaner. Bara fantasin sätter gränser!

- Längst upp i huset
- Etagevåning
- Takterrass i sydostligt läge
- Balkong i söderläge
- Dubbla ingångar
- Mycket nära kommunikationer
- Låg avgift
- Stabil förening

Sponsrade länkar
Solna
Skytteholmsvägen 22
Slutpris: 6 310 000 kr
Boarea: 107 kvm
Avgift: 3 898 kr/mån
Driftkostnad: 249 kr/mån
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-09-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Skytteholmsvägen