Skytteholmsvägen 22

Skytteholmsvägen 22

Slutpris

6 310 000 kr


Solna

Skytteholmsvägen 22


Slutpris
6 310 000 kr

Solna

Oslagbart härlig, social femrummare i etage med två balkonger

Varmt välkomna till denna fantastiska femrummare med varma färger och sociala ytor som skapar känslan av att man vill komma hem!

Nedre våningen präglas av inbjudande kolmårdenmarmor och varmt trä i hallen, ett ljust, härligt vardagsrum med stort fönsterparti, två generösa sovrum med strålande möbleringsmöjligheter och ett varmt kök som bjuder in för hela familjen att samlas i. Balkongen erbjuder möjlighet att hämta in nyklippta kryddor till matlagningen eller ta med kaffekoppen ut i morgonens första solstrålar.

Bostadens unika platsbyggda trappa tar oss upp till övervåningen och sovrum 3 som också erbjuder en strålande arbetsyta för kontoret med ljusflöde från takfönstret. Här finner vi även bostadens andra vardagsrum som låter oss se ut över de kringliggande takåsarna och rummet släpper ut oss på bostadens andra balkong. På den här balkongen spenderar ni långa helgmorgnar eller sena sommarkvällar med familj och goda vänner, skapar minnen och framtidsplaner. Bara fantasin sätter gränser!

- Längst upp i huset
- Etagevåning
- Takterrass i sydostligt läge
- Balkong i söderläge
- Dubbla ingångar
- Mycket nära kommunikationer
- Låg avgift
- Stabil förening


Boarea
107 kvm
Avgift
3 898 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
5 och 6 (Hiss finns)
Såld
2017-09-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.