Torrängsgatan 5

Torrängsgatan 5


Järvastaden— Solna

Torrängsgatan 5Järvastaden— Solna

Inflyttningsklar trea i Skanskas eftertraktade projekt "Linnean"!

Inflyttningsklar, köp direkt från Skanska till fast pris!
Välkommen in i entrén till denna trivsamma trea! På din vänstra sida hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Till höger ligger hemmets helkaklade badrum, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Från entrén når du också hemmets två sovrum, båda med fönster in mot den mysiga innergården. Det största har en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det mindre sovrummet har plats för både säng och skrivbord samt garderob för förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Här finns också gott om utrymme för middagar med många gäster. Öppna balkongdörren och släpp in naturen! Den rymliga balkongen blir ett extra rum under sommarhalvåret och en favoritplats för umgänge med familj och vänner.


Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 440 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Solna

Denna lägenhet på Torrängsgatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Torrängsgatan.

Boka värdering
Carl Lekselius
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad