Torrängsgatan 5

Torrängsgatan 5

Slutpris

4 200 000 kr


Järvastaden— Solna

Torrängsgatan 5


Slutpris
4 200 000 kr

Järvastaden— Solna

Perfekt planerad trea med fina tillval och optimalt solläge i BRF Linnean!

Varmt välkommen in i entrén till denna trivsamma trea! På din vänstra sida hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Till höger ligger hemmets helkaklade badrum, där exklusiva tillval beställts. Badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Från entrén når du också hemmets två sovrum, båda med stora fönster in mot den mysiga innergården. Det största har en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det mindre sovrummet har plats för både säng och skrivbord samt garderob för förvaring. När du gått genom hallen öppnar lägenheten upp sig och du kommer in i de stora sociala ytorna. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Här finns också gott om utrymme för middagar med många gäster. I vardagsrummet finner du även utgång till bostadens balkong, där solen lyser under hela dagen. Den rymliga balkongen blir ett extra rum under sommarhalvåret och en favoritplats för umgänge med familj och vänner.

På Torrängsgatan 5 bor du på bästa möjliga läge i Järvastaden, med närhet till allt du kan tänkas behöva. Bara en kort promenad bort har du den lokala ICA-butiken, Spegeldammsparken, buss och pendeltåg. I området finns även fantastiska grönområden där du kan uppleva den finaste naturen med upplysta spår för promenader och löprundor. Mitt emot innegården planeras även en attraktiv park. I området har du även närservice i form av tandläkare, gym, frisör, kemtvätt och skräddare. Du har även närhet till skolor av högsta klass. Endast 5 minuter från porten hittar du både Raul Wallenbergskolan med närhetsprincip och Järvastadens skola för barn upp till och med årskurs 3.

BRF Linnean är det senaste projektet som Skanska konstruerat i området och har tack vare sina fina faciliteter samt goda ekonomiska förutsättningar blivit ett av områdets mest attraktiva. Här bor du med garage i källaren som enkelt nås via hissen, där det även finns möjlighet att direkt signa upp på en garageplats. Du har även tillgång till ett externt förråd på källarplan som du även det når via hissen. Skanska har även räntegaranti på föreningens lån, vilket innebär att de kommer täcka föreningens lånekostnader som överstiger 3,3% i upp till 4 års tid.

Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 440 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Torrängsgatan såldes av oss 2024-04-17. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Torrängsgatan.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.