Vårvägen 7

Vårvägen 7

Slutpris

3 350 000 kr


Solna / Råsunda— Solna

Vårvägen 7


Slutpris
3 350 000 kr

Solna / Råsunda— Solna

Guldchans! Fantastisk lägenhet i grönskande kvarter med öppen planlösning och balkong i söder

Som att befinna sig mitt i ett stycke av "Den blomstertid nu kommer" är det du får uppleva utanför denna fantastiska bostad och bostadsrättsförening mitt i gränslandet mellan Råsunda/Vireberg. Här har man direkt närhet till både det härliga restaurang- och serviceliv som Råsunda erbjuder, samtidigt som man bor i lugnet i ett gulligt hus i från 50-talet med klassiska inslag och bevarade originaldetaljer i mysiga Vireberg. Runt omkring Vårvägen blandas lägenhetshus i olika höjd och storlek med vackra villor och byggnadscharm. Bara några hundra meter bort finner du tvärbanan och lika nära är det till buss. Det är heller inte långt till tunnelbana vid Solna centrum, samt tunnelbana och pendeltåg som centrala Sundbyberg erbjuder. Varmt välkommen för att hänföras av denna trevliga lägenhet i ett kommunikationstätt och samtidigt lummigt och grönskande läge!

Direkt när du kliver in genom dörren på Vårvägen 7 möts du av en härligt varm känsla. En stor och praktisk hall öppnar upp sig med passage till samtliga rum. Inredningen och färgvalen påminner om danska designdrömmar och blir ett fantastiskt bidrag och komplement till den vackra utsikten utanför fönstren.

In till vänster hittar du det härliga vardagsrummet med en otroligt vacker originalparkett från byggåret. Vardagsrummet har plats för stor soffa och blir perfekt för att både koppla av efter en dag på jobbet men även en härlig plats att servera gäster en go kopp kaffe på eller titta på en film tillsammans. Utrymme finns även för förvaringsmöbler och inredning. Rummet förlängs av den helt magiska balkong som går i ett med utsikten och gården. Blommor i alla färger och plats för både bord och stolar gör detta till den perfekta AW-platsen, en plats för att drömma dig bort i en bra bok, eller för dig med gröna fingrar att få gå loss och skapa magi. Vad sägs exempelvis om en egen kryddträdgård? Eller om du vill vidga vyerna ytterligare - föreningens trevliga trädgårdsgrupp?

Köket möter vardagsrummet i en öppen planlösning. Det är ett ljust kök tack vare ett fint ljusinsläpp från både balkong och fönsterparti. De stora ytorna i köket kombinerat med ypperlig förvaring och funktion gör detta till matlagarens mecka. Här kan du stå och svänga ihop kvällens såser medan vännerna minglar intill köksbordet vid fönstret för att sedan slå er ner och njuta av en god middag tillsammans. Köket erbjuder full maskinell utrustning för en smidig vardag.

Via hallen tar vi oss vidare in i bostadens sovrum. Detta är en rofylld plats att sova på där lugnet på gården utanför är optimalt för ditt sovrum. Här finns plats för stor säng och gott om förvaring i en praktisk garderobsvägg.

Slutligen har vi det stilsäkra badrummet som erbjuder precis det du behöver för att trivas. Gott om förvaring i väggskåp, glasade duschväggar och golvvärme. Den som inte haft golvvärme - här har du din chans för att få känna extra mycket vardagslyx varje morgon!

Så missa inte denna superchans - varmt välkommen att höra av dig till mäklaren vid intresse!


Boarea
51 kvm
Avgift
2 547 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1
Såld
2022-09-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vårvägen såldes av oss 2022-09-01. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Vårvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.