Alvägen 2 1/2 tr / Spånga - Bromsten / Spånga / Stockholm

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 420 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1/2 tr
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alvägen 2 1/2 tr såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Bromsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin och rymlig 2:a om 59 kvm med lugnt och fint läge i villaområde. Stort renoverat kök med ekluckor och god maskinell utrustning. Vacker stavparkett i vardagsrum och hall. Fransk balkong finns i vardagsrummet. Stambytt helkaklat badrum med klinkergolv. Sovrum med garderober längs ena väggen samt klädkammare. Lägenheten ligger på en halvtrappa med nära till fin trädgård där det finns en allmän uteplats med grill. Egen uteplats går att arrangera i anslutning till ingång till huset. Nära buss och skola.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.