Alvägen 9 / Bromsten / Spånga / Stockholm

Stor familjevilla med fin tomt i Bromsten!

Slutpris
5 665 000 kr
Boarea/biarea
206/31 kvm
Driftkostnad
40 750 kr/år
Tomtarea
908 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Alvägen såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Alvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina familjevilla i populära Bromsten! Villan som är byggd 1978 har varit samma familjs ägo sedan byggnadsåret. På övre plan finns 3 stora sovrum (4 sovrum möjligt), stort vardagsrum i vinkel med utgång till balkong i högt och fint läge. Här finns även stort kök samt badrum med både badkar samt duschkabin. På nedre plan finns stort allrum, separat toalett, rymlig tvättstuga, bastu, duschhörna, kontor, flera förrådsrum samt stort garage. Fin uppvuxen trädgårdstomt med gott om plats för rekreation och lek. På tomten finns en praktisk jordkällare samt en uteplats under tak. Bergvärme ger låga driftskostnader. Välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.