Bygärdesvägen 4 / Spånga - Bromsten / SPÅNGA / STOCKHOLM

Fin 2:a i Spånga

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 455 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bygärdesvägen såldes av oss 2019-05-04. Se alla våra försäljningar i SPÅNGA samt även på Bygärdesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Bromsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle till snabbt tillträde! Mycket fin 2:a om 56 kvm högst upp i 3-vån huset. Fräscht och ljust, bra planlösning och balkong i söderläge. Snyggt kök med matplats, rymligt sovrum och trevligt sällskapsrum. Föreningen har en skön uteplats där det ges tillfälle till sköna trädgårdsstunder. Nära till allmänna kommunikationer och service. Det är promenadavstånd till Spånga C.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.