Fältvägen 20a / Spånga-Bromsten / Spånga / Stockholm

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
5 183 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fältvägen såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Fältvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga-Bromsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns en mycket fin och trevlig lägenhet 3 rok om 73 kvm. Parkettgolv typ Ek i hela lägenheten, ljusa väggar. Kök med plats för matbord i köket invid fönster. Vita skåpsluckor med bra förvaring, kakel ovan arbetsyta samt utrustat med Spis, micro, ugn och spisfläkt. Kyl/frys samt diskmaskin. Helkaklat stambytt badrum med klinkergolv. Till lägenheten hör 2 st förråd i källare. Balkong med syd/västläge. En mindre och välskött förening. Välkomna att se om detta kan vara ert framtida boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.