Holmingegränd 11 / Spånga -Kyrka / Spånga / Stockholm

Slutpris
1 565 000 kr
Boarea
83.5 kvm
Avgift
5 563 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Holmingegränd såldes av oss 2019-05-06. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Holmingegränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga -Kyrka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns en rymlig 3:a helt i High-Tech 70-tals stil, värd att bevara alternativt renovera. Lägenheten ligger på 2:a våningen i 2-våningshus i lugnt område. Badrummet är stambytt och helkaklat med klinkergolv, parkett i vardagsrummet, kök med bra matplats, 2 rymlig sovrum, balkong i syd/väst läge. Välkomna att se denna prisvärda och bra lägenhet i Spånga Kyrka!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.