Pionjärbacken 8

Pionjärbacken 8

Slutpris

6 700 000 kr


Flysta— Spånga— Stockholm

Pionjärbacken 8


Slutpris
6 700 000 kr

Flysta— Spånga— Stockholm

Charmig familjevilla i Flysta!

Välkommen till denna charmiga villa högt belägen i familjära Flysta. Villan byggdes 1991 efter en uppbyggnad av ursprungsfastigheten byggd 1915.

Det första vi möts av på Pionjärbacken 8 är de vackra syrenbuskarna som ramar in den solbadande tomten om 768 kvadratmeter. En trevlig uteplats är belägen i anslutning till entrén och här kan många kvällar komma att spenderas. Vidare in på entréplan kliver vi in i en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Härifrån tar vi oss in till vardagsrummet som är integrerat med en matsalsdel vilket skapar trevliga och öppna sällskapsytor. Med både burspråk och stort fönsterparti släpps otroligt mycket ljus in i rummet och skapar trevlig rymd. Här går det att ha flera middagar med familj och vänner som sedan avslutas med en trevlig stund framför braskaminen. På detta våningsplan finns även det ljusa och förvaringsrika köket med både över- och underskåp i vit nyans.

Det övre planet är smart planerat med en övre hall som erbjuder plats för förvaring eller varför inte en arbetsyta för ett hemmakontor. På detta plan finns det tre stycken väl tilltagna sovrum samt ett badrum med WC, badkar och tvättställ.

Källarplan med stora ytor som går att nyttjas efter behag. Här finns tvättstuga, matkällare, WC och dusch. Utöver detta finns det tre rymliga rum som idag disponeras som förrådsutrymme men har stor potential för den som önskar fler rum eller exempelvis en uthyrningsdel.

Här bor du på en gata högt belägen utan genomfartstrafik vilket gör det ostört och bilfritt. På tomten finns det både äppelträd, smultronland samt stora gräsytor för avkoppling och lek.
I området finns Spånga Gymnasium, högstadieskola samt Solhemskolan-lågstadie, Sundbyskolan, Nälstaskolan och Vällingbyskolan.
Bromma Blocks och Vällingby Centrum finns även i närheten med ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer.

Här finns alla chanser att sätta sin egen prägel och skapa många underbara minnen för nästa familj.

Välkommen att boka in er på visning!


Boarea/biarea
105/45 kvm
Driftkostnad
36 811 kr/år
Tomtarea
768 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-26

Mäklarhuset Järfälla

Denna villa på Pionjärbacken såldes av oss 2021-08-26. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Pionjärbacken.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.