Skäftingebacken 9, 3 Tr / Spånga-Tensta / Spånga / Stockholm

4:a med uthyrningsdel! El ingår i avgiften!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
6 506 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skäftingebacken såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Skäftingebacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga-Tensta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 4:a med UTHYRNINGSDEL i populära Brf Päronet. Här har du möjligheten att skapa ditt eget drömboende med uthyrningsdelen som en extra inkomst. Stambyte utfört i båda badrummen.
Ett boende i Brf Päronet erbjuder många fördelar. I avgiften ingår HUSHÅLLSEL, uppvärmning, vatten och Kabel-TV(basutud). Föreningen har ett stort antal parkering med kort eller ingen kö alls beroende på val av parkering.

Här har du närhet till det det mesta. En 5 minuters promenad tar dig till Tensta Centrum med matbutiker, service, restauranger och skolor. Tunnelbanan tar dig in till city på ca 20 minuter. Det finns även bussar som tar dig till Kista, Sollentuna samt Universitetet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.