Tenstavägen 42

Tenstavägen 42

Slutpris

1 500 000 kr


Spånga— Stockholm

Tenstavägen 42


Slutpris
1 500 000 kr

Spånga— Stockholm

Trevlig 3:a i Spånga/Tensta: Hemtrevlig Atmosfär och Praktisk Rymd

Välkommen till denna imponerande och rymliga 3:a i det attraktiva området Spånga/Tensta!

Denna lägenhet, som sträcker sig över två sovrum, ett kontor/sovrum, samt ett vardagsrum med tillgång till en inglasad balkong, utmärks av både funktionalitet och rymd. Vid entrén möts du av en generös hall med gott om plats för att organisera skor och ytterkläder. Ljusa väggar och en rymlig klädkammare, direkt ansluten till hallen, öppnar upp för extra förvaringsmöjligheter och en välorganiserad livsstil. Bostaden är omgjord från en 2:a.

Området runt Tensta/Spånga är känt för sitt rika kulturutbud och mångfald av nöjen och restauranger. Tensta konsthall utgör en central plats för samtida konst med verk av internationellt erkända konstnärer. I närheten finner du stora köpcentrum som Tensta centrum, Barkarby Handelsplats och Kista Galleri, vilka erbjuder omfattande shoppingalternativ. Området är särskilt lämpligt för barnfamiljer med högkvalitativa skolor, förskolor och gymnasium. Här finns också rika möjligheter till fritidsaktiviteter med sim- och sporthallar samt grönområden som är idealiska för promenader, jogging och skidåkning.

Tunnelbanan och busslinjerna i närheten garanterar en smidig och effektiv resa till närliggande områden och stadens centrum. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att uppleva det bästa av både praktiskt boende och det mångsidiga kulturlivet som Spånga/Tensta har att erbjuda. Missa inte chansen att skapa ditt nya hem i denna fantastiska miljö!


Boarea
66 kvm
Avgift
5 111 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Tenstavägen såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Tenstavägen.

Boka värdering

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.