Upplandsgatan 26, 2 tr

Upplandsgatan 26, 2 tr

Slutpris

12 800 000 kr


Vasastan— Stockholm

Upplandsgatan 26, 2 tr


Slutpris
12 800 000 kr

Vasastan— Stockholm

Sekelskifte i toppskick - Öppen planlösning - Balkong - Två badrum

Med attraktivt läge på populära upplandsgatan med Odenplan intill finner ni denna fantastiska sekelskiftesvåning med Nybergs bageri i samma fastighet. Hela våningen har renoverats och samtliga ytskikt är i absolut toppskick. Hela lägenheten har ljusa ytskikt, vackra brädgolv, högt i tak och en luftig ljus känsla.

Här finns ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med hela fyra fönster i fil med speglade fönsternischer. Fungerade vacker kakelugn och speglade pardörrar. Köket är platsbyggt från Kungsäter med bänkskivor marmor. Extra bred induktionsspis från Ilve med dubbla ugnar och stor kyl/frys från Miele. Platsbyggd köksö med vinkyl och mikro. Framför fönstret finns en sittbänk. Ett kök och vardagsrum att umgås i.

Lägenhetens stora badrum är marmor klätt med stor dusch bakom glasvägg med takdusch. Tvättpelare, vägghängd wc och kommod. Direkt innanför ytterdörren finns gäst-wc, även denna med carrara marmor. Hallen har en hel garderobsvägg med ypperliga förvaringsmöjligheter. Intill det stora sovrummet finns en stor walk-in-closet med heltäckningsmatta och platsbyggd förvaring. Det andra sovrummet är beläget mot innergården och passar utmärkt som gästrum, arbetsrum eller barnrum.

På Upplandsgatan 26 flyttar ni in i en välskött förening med mycket god ekonomi och låg belåning. Grönskande innergård och fastigheten har de stora renoveringarna bakom sig.

Välkomna på visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
3 943 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-08-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Upplandsgatan såldes av oss 2020-08-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Upplandsgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.