Lidnersgatan 12 A, 4 tr

Lidnersgatan 12 A, 4 tr

Slutpris

2 950 000 kr


Kungsholmen / Kristineberg— Stockholm

Lidnersgatan 12 A, 4 tr


Slutpris
2 950 000 kr

Kungsholmen / Kristineberg— Stockholm

Välplanerad 2:a med sjöutsikt & högt läge. Intill klippbad! Kort promenad till Kristinebergs T-bana!

Ljus, rymlig samt välplanerad 2:a med högt läge och härlig sjöutsikt. Lugnt toppläge med kort promenad till idylliska klippbad & Kristinebergs tunnelbana. Stora fönsterpartier i väst, varav ena i burspråk ger ett generöst ljusinsläpp och vidsträckt vy. Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och separat matplats. Praktiskt kök med Electrolux-park, fullt utrustat med bl.a diskmaskin. Rymligt sovrum med utrymme för stor dubbelsäng, sängbord och andra önskade möbler. Fräscht badrum med vitkaklade väggar, förberett & plats för tvättmaskin + torktumlare! Ypperlig förvaring i flera klädkammare och mycket stort vindsförråd om ca 8 kvm!

Brf Karolinerna är en äkta förening med god ekonomi. Föreningen äger marken. Lån/kvm uppgick 2019 till 4.740 kr. Fyra lokaler ger extra intäkter till föreningen om ca 500 tkr/år. Föreningen gjorde en extra amortering 2019 om 5,5 mkr, samt ökade amorteringstakten på ett av lånen. En omfattande renovering gjordes 1989/90 då stammar byttes, badrum, elstigar, tilläggsisolering av fasader, byte till säkerhetsdörrar, fönsterbyte, anslutning till sopsug m.m. Inre reparationsfond för underhåll i lägenheten finns om 5.925 kr som köparen övertar. Lägenhetsinnehavaren utför önskat underhåll och skickar sedan kvittot till HSB som betalar ut motsvarande belopp till anvisat bankkonto. Många gemensamma utrymmen, bl.a fin innergård med idylliskt lusthus.

Här bor du granne med mysiga badklippor och härliga grönområden i barnvänliga samt lugna kvarter. Klipporna erbjuder en svårslagen sjökontakt och utsikt och morgonrocksavstånd till ett dopp från lägenheten. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter! Ett stenkast till Kristinebergs tunnelbana och bussar.


Boarea
39.5 kvm
Avgift
3 071 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.