Sankt Eriksgatan 1, 1 tr

Sankt Eriksgatan 1, 1 tr

Slutpris

9 430 000 kr


Kungsholmen— stockholm

Sankt Eriksgatan 1, 1 tr


Slutpris
9 430 000 kr

Kungsholmen— stockholm

RENOVERAD DETALJRIK SEKELSKIFTESDRÖM PÅ BÄSTA ADRESS

Underbar och smakfullt renoverad våning om 84 kvm med härlig känsla och mycket bra planering. Våningen karaktäriseras av smakfullt renoverade sekelskifteskvadrat med öppna sällskapsytor, genomgående vackra parkettgolv och djupa fönsternischer. Strösslat med härliga sekelskiftesdetaljer såsom parkettgolv, öppen spis, takrosetter och höga golvsocklar. Två stilsäkert inredda sovrum mot lugn innergård. Tidigare bygglov för balkong från master bedroom. Sällskapsrum med matsal och modernt kök i öppen planlösning. Charmigt burspråk med utsikt mot vattnet, perfekt ställe att ligga och njuta med en god bok. Rymligt badrum med dusch och badkar samt tvättpelare.

Ifrån sovrummet nås ett extraförråd (3-4 kvm, räknas ej in i angiven boarea) och en balkong som endast kan nyttjas av de boende i denna lägenhet. Förrådet och balkongen ägs av föreningen gemensamt men har ingen ingång från allmänna utrymmen. Ett antal extrakvadrat att nyttja på köpet!

Bostadsrättsförening med god ekonomi. Stort förråd om ca 7 kvm i källaren.

Vackert belägen invid Norr Mälarstrand med glittrande Mälaren och Rålambshovsparken intill.

Med 5 min upp till Fridhemsplan med all tänkbar service, ett stenkast till bad och promenadstråk utmed Norr Mälarstrand samt kommunikationer alldeles inpå knuten kan man knappast bo bättre.
Ett boende för dig som söker det lilla extra med genuin sekelskiftescharm och ett centralt, naturnära boende, Välkommen på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 097 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.