Strålgatan 21, egen uteplats

Strålgatan 21, egen uteplats

Slutpris

3 860 000 kr


Kungsholmen / Lilla Essingen— Stockholm

Strålgatan 21, egen uteplats


Slutpris
3 860 000 kr

Kungsholmen / Lilla Essingen— Stockholm

Ljus, välplanerad 2:a med egen uteplats och sol ca 6-13! Ostört toppläge på populära Lilla Essingen!

Ljus, mycket välplanerad hörntvåa i toppskick. Mysig, egen uteplats i östläge och förmiddagssol ca 06:00-13:00. Privat läge, mitt i grönskande park bland träd, buskage och blommor. Toppläge på populära Lilla Essingen, ett stenkast till såväl badbryggor i Mälaren, promenadstråk och matbutiker och kommunikationer. Väldisponerad lägenhet med vardagsrum i ljust, insynsfritt hörnläge. Lättmöblerat, med utrymme för större soffgrupp, mediamöbler m.m. Rymligt sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng, sängbord, arbetshörna och övriga önskade möbler. Fullt utrustat kök med bl.a ILVE-spis och diskmaskin. Fräscht helkaklat badrum, förberett för tvättmaskin. Ypperlig förvaring i lägenheten med väl tilltagen klädkammare, skjutdörrsgarderober, gott om skåp + vindsförråd om ca 4 kvm som tillhör lägenheten.

Äkta förening med god ekonomi som också äger marken. En hyresrätt finns kvar och ska betraktas som en dold tillgång. Magisk takterrass i soligt läge som kan bokas av föreningens medlemmar.

Toppläge på Lilla Essingen med direkt närhet till både Mälaren med badbryggor, promenadstråk och båtliv samt Stockholms Innerstad. Lilla Essingen är en populär, lugn oas innanför tullarna som erbjuder en gemytlig, naturnära småstadskänsla intill innerstan. Lilla Essingen har ett stort utbud av restauranger såsom tidigare michelinprisade Lux dag för dag samt thai, grillar, sushi och deli. Missa inte heller att köpa frukostbröd eller fika på Pesso. I matbutikväg finns både ICA och Tempo i närområdet. Flertalet inbjudande parker intill badbryggor dit Essingeborna promenerar för att ha picknick, sola och bada. Bekväm närhet till city med buss 1, 56 eller på cykel. Fridhemsplan med anslutande tunnelbana nås på 5-10 minuter samt Centralstationen på en kvart. Det finns också en båtlinje som går varje dag via ön till stan. Tvärbanan från Stora Essingen tar dig även snabbt dit du behöver. Den bilburne är snabbt norrut eller söderut tack vare Essingeleden med egna på- och avfarter.


Boarea
51 kvm
Avgift
3 481 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2021-08-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.