Katarina Bangata 61 4.5tr

Katarina Bangata 61 4.5tr

Slutpris

2 900 000 kr


Stockholm

Katarina Bangata 61 4.5tr


Slutpris
2 900 000 kr

Stockholm

Välplanerad 1.5:a belägen på attraktiva Katarina Bangata i en lågt belånad förening

- Topprenoverad
- Stabil förening
- Högt upp i huset

När du kliver in i bostaden möts du av en trevlig entré med smarta förvaring och avhängingsmöjligheter. Vidare in i lägenheten möts du av den välplanerade sovalkoven med plats för stor säng och gott om förvaring. Vardagsrummet är ljust, rymligt och med utsikt över takåsar. Köket är nyrenoverat, modernt och stilrent. Badrummet är nyrenoverat, ljust och extravagant rakt igenom. Lägenheten är totalrenoverad och i genomgående mycket gott skick med allt från slipade golv och uppförd vägg i sovalkov till omdragen el och renoverade fönster, både kök och badrum är utrustat med golvvärme.

Bo unikt på Katarina Bangata med utsikt över grannens takåsar! Här bor du på ett av Södermalms bästa lägen alldeles vid Nytorget, vad väntar du på? Detta är Södermalms smartaste 26kvm.

Brf Beda är en äkta förening och består av 48 bostadsrätter samt 3 lokaler. Fastigheten som byggdes 1933 köptes av föreningen 2002.

Varmt välkommen på visning!
Kontakta mig för mer information.


Boarea
26 kvm
Avgift
1 582 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-04-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.