Östgötagatan 26, 4tr

Östgötagatan 26, 4tr

Slutpris

5 000 000 kr


SoFo— Stockholm

Östgötagatan 26, 4tr


Slutpris
5 000 000 kr

SoFo— Stockholm

Renoveringschans i stabil förening med garage!

Renoveringschans mitt på söder i stabil förening med garage och låg avgift!

Söker du ditt nästa hem mitt på söder där du har nära till allt, i en stabil förening med låg avgift? Då har du kommit rätt! Välkomna till Östgötagatan 26, mittemellan välkända Folkungagatan och Kocksgatan. Här bor du i ett centralt läge utöver det vanliga i en välskött, populär förening! Genom att ta hissen upp till fjärde våningen, längst bort via loftgången i ett hörnläge hittar vi denna pärla. En välplanerad 2:a med ett separat kök, ljust och socialt vardagsrum. Hallen är ljus och luftig, utrustat med en garderob. Vidare har vi lägenhetens hjärta, som självklart är vardagsrummet. Med sin rymliga yta får både soffgrupp med tillhörande möblemang samt flertalet garderober. Med många fönster kommer mycket insyn kan man tänka, men inte här. Här vetter alla fönster mot Kocksgatan med Stalands Möbler mittemot och därför inga bostäder - vilket är en otrolig fördel! Vägg i vägg med vardagsrummet så har vi sovrummet. Här får både dubbelsäng samt garderober plats. Mittemot sovrummet hittar vi köket. Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Generösa bänkytor där alla köksmaskiner får plats! Avslutningsvis har vi badrummet, som ligger i anslutning till hallen. Badrummet har kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Utrustat med dusch, handdukstork, högskåp, spegel, handfat med kommod samt tvättmaskin. Varmt välkomna att utforska möjligheterna i den här bostaden!

Brf Vägaren är en stor förening med 167 lägenheter och 9 kommersiella lokaler, bland annat Systembolaget och ICA. Brf Vägaren är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Vägaren 23 med tillhörande mark. Huset är ritat av arkitekten Bengt Lindroos, som bl.a. ritat Kaknästornet, och han fick i uppdrag att rita ett kvarter med affärer i gatuplanet och bostäder i sju våningar som skulle omsluta en grönskande gård. Huset stod klart 1974. Föreningen har många gemensamma faciliteter för sina medlemmar. Det finns bastu med relaxrum, festlokal, övernattningslägenhet, flera cykelrum, rum för återvinning samt stor och välutrustad tvättstuga som ligger i ett eget hus på gården. Mellan husen har föreningen en stor och trevlig innergård med träd, kryddträdgård, buskar och blommor. Gården är utrustad med utemöbler, grillar och boulebana. För alla barn finns en större lekplats längre ner på gården. Gården är även upplyst på kvällarna och nätterna. En välskött förening med fina gemensamma utrymmen samt en innergård där alla får plats!

Här bor du i toppläge invid SoFo, som präglas av vackra fastigheter, trendiga butiker, restauranger och caféer. Några minuter bort har du Nytorget som är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. För den träningsintresserade finns SATS Sofo och Friskis & Svettis Skrapan. Du hittar även flertalet livsmedelsbutiker i närheten, bl.a. Lidl rakt över gatan och ICA Supermarket Medborgarplatsen i samma hus som föreningen. I huset hittar du även systembolag samt apotek. Du har alltså allt du behöver i vardagen i samma hus som du bor. Här har du även fantastiska kommunikationer med både bussar och tunnelbana runt knuten. Du kan välja att ta gröna linjen från Medborgarplatsen, flertalet bussar eller promenera några minuter till slussen som är en knytpunkt för många olika kommunikationer. Härifrån kan du ta dig med röda linjen, gröna linjen, båtar till bl.a. djurgården och bussar åt alla håll, till och med hela vägen ut till Värmdö.


Boarea
55.5 kvm
Avgift
1 236 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-08-10

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Östgötagatan såldes av oss 2023-08-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Östgötagatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.