Norra Agnegatan 34A, 1 tr

Norra Agnegatan 34A, 1 tr

Slutpris

11 000 000 kr


Kungholmen— Stockholm

Norra Agnegatan 34A, 1 tr


Slutpris
11 000 000 kr

Kungholmen— Stockholm

Ytterst väldisponerat boende i toppskick- Fantastisk förvaring och balkong- Gårdshus i skuldfri brf

På en attraktiv adress i en skuldfri förening hittar du detta underbara och ytterst väldisponerade boende som renoverats varsamt och med stilsäker blick. Genomgående finner du en generös takhöjd på 2,9 meter med vacker fiskbensparkett i samtliga rum, charmig stuckatur, takrosetter och väggar målade i sobra nyanser. Lägenheten har ett lugnt gårdsläge med stora fönsterpartier i två väderstreck och rymlig balkong i soligt östläge. Det lyxiga köket bjuder in till stora middagar och vardagsrummet ger dig generösa sällskapsytor att umgås med vänner och familj. Förutom i en klädkammare finner du fantastisk förvaring i två av sovrummen samt i hallen där platsbyggda garderobslösningar av Vectra Design bidrar till lägenhetens känsla för kvalitet. Samma företag har även måttanpassat och designat köksinredningen. Förutom den grymma förvaringen inne i bostaden finns det även två stora förråd som tillhör lägenheten. Samtliga sovrum vetter mot rofyllda innergårdar och i master bedroom ges utrymme för dubbelsäng, arbetsplats och övrig möblering. Den platsbyggda garderobslösningen når full takhöjd där du enkelt når överskåpen genom att fästa stegen i ek mot mässingsstången som delar av mellan garderober och överskåp. Samma förvaringslösning finner du i det rymliga sovrummet som ligger i motsatt väderstreck. Lägenhetens mindre sovrum har en loftsäng och kombineras idag som gästrum och kontor. Det rymliga badrummet som du når via hallen är utrustat med såväl badkar som tvättmaskin. Den här pärlan som genomgick en omfattande renovering under 2021 ska absolut upplevas på plats. Fastigheten är stilfull anno 1888 med vackert trapphus och med en rymlig modern hiss.

På Norra Agnegatan 34 flyttar du in i en skuldfri förening som är ytterst välskött och har stark kassa. Innan du når gårdshuset passerar du en vacker stenbelagd innergård med grönskande träd och träddäck som sommartid möbleras med utemöbler och grill. Du bor du med ett ytterst centralt och lugnt läge med gångavstånd till City och T-Centralen med Arlanda Express. Norra Agnegatan är en återvändsgata som ligger granne med Rådhuset och vackra Rådhusparken där du har lika nära till såväl Norr Mälarstrands som Kungsholms Strands vackra promenadstråk. I din absoluta närhet finns ett rikt utbud av restauranger, all tänkbar service och shopping. Välrenommerade restaurang Agnes ligger rakt över gatan strax utanför dörren finns också Texas Longhorn, Tabbouli samt en sushirestaurang. På sommaren stängs delar av Norra Agnegatan av till sommargata och ger plats för restaurangernas härliga uteserveringar. Kommunikationerna är oslagbara med såväl 1:ans och 56:ans buss eller om du väljer att ta Rådhusets tunnelbana som ligger precis intill.


Boarea
93 kvm
Avgift
4 363 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-03-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norra Agnegatan såldes av oss 2023-03-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norra Agnegatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.