Allhelgonagatan 7

Allhelgonagatan 7

Slutpris

6 075 000 kr


Södermalm / Helgalund— Stockholm

Allhelgonagatan 7


Slutpris
6 075 000 kr

Södermalm / Helgalund— Stockholm

Unik lägenhet med två sovrum och låg avgift vid populära Helgalunden!

Unik lägenhet med två sovrum och öppen planlösning med enorm charm!

Välkomna till Allhelgonagatan 7, invid populära och lugna Helgalunden med knappa 150 meter från Skanstulls tunnelbana. Här har ni en personlig lägenhet, som utstrålar en enorm charm. Det finns helt unika detaljer med helfranska dörrar, munblåsta fönsterpartier med spröjs mellan sovrum och vardagsrum, vitmålade furutiljor och semi-öppen planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Redan när vi kliver in genom dörren möts vi av fina förvaringsmöjligheter, följt av att vi direkt kan kika in till köket genom en öppning i väggen. Här skapas en inbjudande känsla och vi kan redan nu se vardagsrummet. Genom denna semi-öppna planlösning får vi en rymd mellan rummen, samtidigt som viss avskildhet skapas. Ett fint exempel på detta är halvväggen mellan köket och matplatsen som avgränsar köket mot resten av rummet men samtidigt inte stänger in köksdelen. Halvväggen har även en bänkskiva som skapar den där extra arbetsytan i köket samtidigt som den skapar en trevlig gemensam yta. En jättefin lösning för att få in de sociala ytorna i vardagen. Från matplatsen samt vardagsrummet hittar vi de två sovrummen. Till båda sovrummen har vi helt fantastiska glaspartier i munblåst glas med spröjs, där återigen känslan av rymd skapas. In till det mindre rummet har vi även helfranska dörrar i omålat trä som ger en varm och personlig känsla i hela lägenheten. Avslutningsvis bjuder lägenheten på en generös takhöjd om ca 2.75m. Det här är verkligen en plats att kalla sitt hem.

Föreningen Kvadraten 26 är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Kvadraten 26 med tillhörande mark. Arkitekten Ture Sellman ritade huset, som uppfördes 1936. Bostadsrättsföreningen köpte huset 2003. Under 2004 och 2005 genomgick byggnaden omfattande renovering; stambyte, nya elstigar, översyn av tak och ventilation samt fasadrenovering. Föreningen har en trevlig gemensam uteplats, där det finns sittplatser, bord samt grill att nyttja under de varmare månaderna. Föreningen har även en gemensam tvättstuga samt cykelrum. Både de tvättstuga och den gemensamma uteplatsen ligger i nära anslutning till lägenheten, och är därför ett extra plus för just denna bostad!

Allhelgonagatan ligger som en liten oas ovanför bruset kring Skanstull. Ett fantastiskt läge, nära till allt du kan tänka dig behöva. Allhelgonagatan är en lugn återvändsgata, som avslutas med trappor som leder ner till Götgatan. Nedanför dessa trappor har du en av nedgångarna till Skanstull tunnelbana, beläget endast någon minut från lägenheten. Ett helt unikt läge. Inom promenadavstånd hittar du SoFo's populära kvarter, Nytorget, Skanstull och Medborgarplatsen. Det finns även gott om parker i området, så som Helgalunden, Tjurbergsparken och Rosenlundsparken. Alldeles runt hörnet här vid Helgalunden hittar man även Allhelgonakyrkan, en träkyrka från 1917. Inom kort promenadavstånd har du flertalet matbutiker, shopping, restauranger, bageri/konditori, lekplatser, förskolor och skolor. Här har ni allt nära, som underlättar den hektiska vardagen. Ett underbart område, där du bor centralt men ändå lugnt och tyst.
Välkomna att utforska Helgalund!


Boarea
65 kvm
Avgift
2 548 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-01-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Allhelgonagatan såldes av oss 2022-01-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Allhelgonagatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.