Anders Reimers Väg 9, 1/2 tr

Anders Reimers Väg 9, 1/2 tr

Slutpris

3 000 000 kr


Södermalm / Reimersholme— Stockholm

Anders Reimers Väg 9, 1/2 tr


Slutpris
3 000 000 kr

Södermalm / Reimersholme— Stockholm

Välplanerad 1:a - Toppläge på Reimersholme - Så nära vattnet du kan komma - Pålsundet utanför dörren

Välplanerad 1:a med lugnt toppläge på populära Reimersholme. Här bor du med kanalen och dess båtliv precis utanför porten, på ostörd återvändsgata och vattnet som närmaste granne. Precis utanför porten finns vackra Pålsundet med promenadstråk och föreningens badbrygga. Ytoptimerad lägenhet med ett rymligt allrum och plats för både soffgrupp, dubbelsäng och separat matplats med sjöutsikt! Enskilt kök, utrustat med precis det du behöver - såsom spis, ugn, kyl, köksfläkt och bra arbetsyta/förvaring. Här finns även ett nätt fönster med sjöutsikt. Fräscht badrum med badkar samt vitkaklade väggar och ljust klinkergolv. Unik och charmig hall med elegant trapp i grön kolmårdsmarmor. Ypperlig förvaring i lägenheten med garderober, väl tilltagen klädkammare samt två förråd om ca 4 kvm (källare) + ca 6 kvm (plan 5). Välkommen på visning!

Äkta, solid HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och har extraintäkter på över 2 milj kr per år. Lån/kvm låg 2019 på 3.983 kr. Gott om gemensamma faciliteter, bl.a festlokal, övernattningslägenhet, bastu och roddbåt för föreningens medlemmar.

Reimersholme är en idyllisk oas med direkt närhet till både Mälarens båt & badliv och Stockholms Innerstad. Reimersholme erbjuder promenadstråk runt hela ön samt flera fina parker. Här finns även Coop, förskola, lekplats m.m. Hornstulls nya galleria erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker med tunnelbaneanslutning. Flertalet prisade restauranger på andra sidan Reimersholmsbron och Bergsunds Strand. Goda kommunikationer med två innerstadsbussar (54 & 66) och cykelavstånd till allt. Röda linjens tunnelbana ansluts till Hornstull. Den bilburne kommer snabbt iväg norr- och söderut, tack vare Västerbron och Liljeholmsbron.


Boarea
32 kvm
Avgift
2 146 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2020-10-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.