Anders Reimers Väg 9, 1/2 tr / Södermalm / Reimersholme / Stockholm

Välplanerad 1:a - Toppläge på Reimersholme - Så nära vattnet du kan komma - Pålsundet utanför dörren

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
2 146 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2020-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Anders Reimers Väg såldes av oss 2020-10-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Anders Reimers Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Reimersholme är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1:a med lugnt toppläge på populära Reimersholme. Här bor du med kanalen och dess båtliv precis utanför porten, på ostörd återvändsgata och vattnet som närmaste granne. Precis utanför porten finns vackra Pålsundet med promenadstråk och föreningens badbrygga. Ytoptimerad lägenhet med ett rymligt allrum och plats för både soffgrupp, dubbelsäng och separat matplats med sjöutsikt! Enskilt kök, utrustat med precis det du behöver - såsom spis, ugn, kyl, köksfläkt och bra arbetsyta/förvaring. Här finns även ett nätt fönster med sjöutsikt. Fräscht badrum med badkar samt vitkaklade väggar och ljust klinkergolv. Unik och charmig hall med elegant trapp i grön kolmårdsmarmor. Ypperlig förvaring i lägenheten med garderober, väl tilltagen klädkammare samt två förråd om ca 4 kvm (källare) + ca 6 kvm (plan 5). Välkommen på visning!

Äkta, solid HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och har extraintäkter på över 2 milj kr per år. Lån/kvm låg 2019 på 3.983 kr. Gott om gemensamma faciliteter, bl.a festlokal, övernattningslägenhet, bastu och roddbåt för föreningens medlemmar.

Reimersholme är en idyllisk oas med direkt närhet till både Mälarens båt & badliv och Stockholms Innerstad. Reimersholme erbjuder promenadstråk runt hela ön samt flera fina parker. Här finns även Coop, förskola, lekplats m.m. Hornstulls nya galleria erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker med tunnelbaneanslutning. Flertalet prisade restauranger på andra sidan Reimersholmsbron och Bergsunds Strand. Goda kommunikationer med två innerstadsbussar (54 & 66) och cykelavstånd till allt. Röda linjens tunnelbana ansluts till Hornstull. Den bilburne kommer snabbt iväg norr- och söderut, tack vare Västerbron och Liljeholmsbron.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.