Arbetargatan 28 A / Fridhemsplan / Stockholm

Fantastisk 1:a med balkong mot innergård

Slutpris
3 295 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 343 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arbetargatan såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Arbetargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fridhemsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Stockholms bästa 1:a mot en lugn innergård.
Här lämnas ingen besviken, planlösningen är optimal och har kvadratmetrarna på helt rätt ställen. Ett stort rum med plats för säng och soffa, kök med plats för matbord samt badrum med badkar. 2016 så bekostade även lägenhetsinnehavaren den nybyggda balkongen mot den härliga innergården. Under 2016 har ägaren även målat om hela bostaden i ett neutralt vitt.

Läget är oslagbart med fantastiska kommunikationer runt hörnet, badställen, matbutiker, systembolag, gym och Västermalmsgallerian är bara ett urplock. Närheten till natur och grönområden i form av Rålambshovsparken och Kronobergsparken.

- Brf med god ekonomi och låga avgifter
- Goda kommunikationer
- Balkong mot lugn innergård
- Garage i fastigheten

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.